reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Cóż, pisałam tutaj z końcem stycznia, kiedy skorygowano mi termin. Jednak bez odzewu przeszło. Na pewno teraz poczułam się jeszcze mniej mile widziana niż wcześniej. Na wrześniowych już jestem, jednak byłoby miło nie iść na zupełnym czole, szczególnie będąc w pierwszej ciąży po traumatycznych wydarzeniach związanych z poprzednią. Ale tutaj wsparcia jak widać nie uzyskam.
Ja też napisałam 29.01 i też jak dostałam odpowiedź odechciało mi się być w sierpniowej grupie. A umówmy się, styczeń to przecież nie jest późno 😅

reklama
A kim jesteś Ty żeby nam dyktować kto i kiedy ma być przyjmowany do grupy prywatnej ? 🤔

Byłam już na 2 grupach mamusiowych i wszędzie panowały jedne i te same zasady .
Aktywne uczestniczki są przyjmowane do grupy prywatnej , nieaktywne są z niej usuwane .

Ktoś kto nas podczytywał dobrze wiedział co robi nie odzywając się 😊

Nie zamknęłyśmy się wczoraj tylko już jakiś czas temu .
Poruszamy prywatne , rodzinne sprawy .
Wymieniamy się zdjęciami i nie wyobrażam sobie że ktoś zupełnie obcy ma do tego wgląd tylko dlatego że napisze CHCIAŁABYM 😜

Pozdrawiam 😊

A powiedz mi kim Ty jesteś?

Szczęśliwą przyszłą sierpniową mamusią 😜
Tyle informacji powinno Ci wystarczyć 😅
Tym bardziej że na forum jesteś nowiutka 😅

A to, że jestem nowiutka to jest jakiś wyznacznik? 🙈 pomyślałaś, że ktoś może być pierwszy raz w ciąży to i jest nowym użytkownikiem na forum? Czy to już za dużo? No nic.. kończę dyskusję bo w sumie to nie ma z kim dyskutować.
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️

A to, że jestem nowiutka to jest jakiś wyznacznik? 🙈 pomyślałaś, że ktoś może być pierwszy raz w ciąży to i jest nowym użytkownikiem na forum? Czy to już za dużo? No nic.. kończę dyskusję bo w sumie to nie ma z kim dyskutować.
Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️
stwórz swoją własną grupę, z własnymi zasadami :)
Życzę mniej jadu i więcej luzu w dup*e - szczególnie teraz, gdy jesteś w ciąży.
Pozdrawiam cieplutko.

Pozdrawiam 🙋🏻‍♀️

Błagam … 🫣

Na grupie mamy sporo dziewczyn które są w pierwszej ciąży i są na grupie od początku 😅

Wbijasz tu z jakimiś dziwnymi pretensjami nie znając kompletnie zasad panujących na forum 😉

Załóż sobie swoją grupę - w niej to Ty będziesz mogła ustalać zasady 😉 tu nam już więcej nie mieszaj 😉

Sierpień to sierpień, dziwne to trochę, że decydujecie kogo można a kogo nie bo za późno przyszedł. Chyba czas żeby zgłosić takie zachowanie 👎🏻 Ja sobie dałam siana bo nawet nie chce być w waszej grupie. A Ty nie decyduj za kogoś kto kogo przyjmie bo czemu Wy nie przyjmiecie jeśli termin jest sierpniowy? Bez przesady od tego jest to forum tutaj, ktoś chyba za dużo „władzy” dostał 😂

Za każdym razem. W każdym dosłownie każdym wątku ta sama sytuacja.

Wątki prywatne jak nazwa wskazuje są prywatne - dziewczyny ustalają zwykle ostry regulamin, trzeba być aktywnym, trzeba dać od siebie coś więcej. Dziewczyny dzieła się swoimi PRYWATNYMI zdjęciami, problemami itd. Przez 700 myślę, że dość dobrze się poznały, zakuplowały i nie dziwi, że nie chcą kogoś kto nagle pojawia się z d*py.

Możesz założyć swój własny prywatny wątek ze swoimi zasadami. Któż Ci broni 🤷‍♀️

Sierpień to sierpień, dziwne to trochę, że decydujecie kogo można a kogo nie bo za późno przyszedł. Chyba czas żeby zgłosić takie zachowanie 👎🏻 Ja sobie dałam siana bo nawet nie chce być w waszej grupie. A Ty nie decyduj za kogoś kto kogo przyjmie bo czemu Wy nie przyjmiecie jeśli termin jest sierpniowy? Bez przesady od tego jest to forum tutaj, ktoś chyba za dużo „władzy” dostał 😂
to nie tylko moje zdanie a a grupy więc no wybacz ale mamy już połowę lutego , większość z nas jest już po prenatalnych , o prywatnych sprawach rozmawiamy , jak komuś nie pasuje to trudno . Proszę bardzo możecie zgłaszać .

I jeżeli faktycznie wrześniowe przyjmuja każdego kto się zgłosi. Nawet za miesiąc, za rok to sory ale ja nie chciałabym być w takiej grupie prywatnej. Bo jaka ona jest prywatną, skoro każdy troll może się tam dostać po prostu pisząc, że ma termin na wrzesień 🤷‍♀️🤦🏼‍♀️

reklama
Za każdym razem. W każdym dosłownie każdym wątku ta sama sytuacja.

Wątki prywatne jak nazwa wskazuje są prywatne - dziewczyny ustalają zwykle ostry regulamin, trzeba być aktywnym, trzeba dać od siebie coś więcej. Dziewczyny dzieła się swoimi PRYWATNYMI zdjęciami, problemami itd. Przez 700 myślę, że dość dobrze się poznały, zakuplowały i nie dziwi, że nie chcą kogoś kto nagle pojawia się z d*py.

Możesz założyć swój własny prywatny wątek ze swoimi zasadami. Któż Ci broni 🤷‍♀️

Ja waszej grupy nie potrzebuje, wstawiłam się za innymi dziewczynami które tu pisały 🙃 podkreślam, że nawet nie chce być w takiej grupie. Jak pisałam tutaj w styczniu to żadna nie była tak aktywna jak teraz haha 😂 jadem to Wy ziejecie na kilometr. Jestem w prywatnej grupie na wrześniowych, tam panuje całkiem inny klimat i chwała za to, tylko różnica jest jedna i najważniejsza są tam dziewczyny które są wyrozumiale bo wiadomo, że każda z dziewczyn w różnym terminie dowiaduje się o ciąży. A z kijem to raczej Wy chodzicie patrząc po zachowaniu..🙋🏻‍♀️

Do góry