reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Już chce do domu . Odkąd przyjechałam nie dostałam nic przeciwbólowo . A jak poprosiłam to jedna położna stwierdziła że przecież nic mi się nie dzieje i na USG ok . Ja mówię że tak ciąża jest żywa ale jest zagrażające poronienie a po za tym przyjechałam z bólem brzucha . To popatrzyła na mnie jak na wariatkę i z łaską powiedziala że zapyta Pani doktor . A lekarka nie lepsza bo powiedziała że na noc dadzą mi . Nie wiem oszczednasc leków czy co? Tak samo na USG ,musiałam zapytać co z ciążą bo nic nie powiedziała , czy serduszko bije ,ile już ma . Nic . A jak zapytałam to rzuciła tylko tekstem że ciąża żywa ale zagrażające poronienie . No i fajnie .

Już po USG ,powiedziała tylko tyle że ciąża żywa ale jest zagrażające poronienie ,dodatkowo są te dwie torbiele . Muszą pobrać badania i wdrążyć leczenie. Też muszą pogłębić diagnostykę czemu podczas badania tak bardzo boli mnie lewy jajnik . Jest na nim torbiel ale nie powinno mnie aż tak boleć .
Po czym stwierdziła zagrażające poronienie

Już chce do domu . Odkąd przyjechałam nie dostałam nic przeciwbólowo . A jak poprosiłam to jedna położna stwierdziła że przecież nic mi się nie dzieje i na USG ok . Ja mówię że tak ciąża jest żywa ale jest zagrażające poronienie a po za tym przyjechałam z bólem brzucha . To popatrzyła na mnie jak na wariatkę i z łaską powiedziala że zapyta Pani doktor . A lekarka nie lepsza bo powiedziała że na noc dadzą mi . Nie wiem oszczednasc leków czy co? Tak samo na USG ,musiałam zapytać co z ciążą bo nic nie powiedziała , czy serduszko bije ,ile już ma . Nic . A jak zapytałam to rzuciła tylko tekstem że ciąża żywa ale zagrażające poronienie . No i fajnie .
Dlatego nie nawidze lekarzy na NFZ ... Jedna wielka porażka

co za potwory, to NFZ to totalna porażka unikam jak ognia 🔥
Trzymaj się kochana

Mnie boli brzuch. I zrobiłam ostatnio coś bardzo głupiego - zrobiłam test ciążowy i wyszedł sporo jaśniejszy niż poprzednie. I oczywiście już jestem pewna, że to koniec…

reklama
Mnie boli brzuch. I zrobiłam ostatnio coś bardzo głupiego - zrobiłam test ciążowy i wyszedł sporo jaśniejszy niż poprzednie. I oczywiście już jestem pewna, że to koniec…
Akurat test ciążowy w tym tyg to żaden wskaźnik, mi nie wychodzą wcale. Sprawdzam tylko beta

Do góry