reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

I kolejna rzeczy że progresteron jest nie potrzebny żeby go robić na początku przy sprawdzaniu bety
Wiesz co.. ja myślę, że najważniejsze jest mieć ginekologa, któremu ufasz. To lekarz uczył się kilka lat z medycyny, a nie dziewczyny na forum. Jeśli masz ochotę podważać jego opinie i mu nie ufasz - zmień ginekologa koniecznie.
Tak wogole wybiło mi dziś wg om 7+O
Przez ten dzisiejszy stres to jakieś mam złe przeczucia mimo że wczoraj miałam pełno objawów dziś już mnie cycki nie bolą
Jak już bym chciała być po wizycie mimo że strachu pełne gacie🫣a tu tyle czasu do 13 stycznia czy tylko ja tak długo czekam na pierwszą wizytę😱🫣
chlopem to się nie ma co przejmować, to jest specyficzny gatunek 🤪 olej to

przyjęli mnie na oddział ,czekam na badania
Trzymam kciuki… daj znać koniecznie!

reklama
Wiesz co.. ja myślę, że najważniejsze jest mieć ginekologa, któremu ufasz. To lekarz uczył się kilka lat z medycyny, a nie dziewczyny na forum. Jeśli masz ochotę podważać jego opinie i mu nie ufasz - zmień ginekologa koniecznie.

chlopem to się nie ma co przejmować, to jest specyficzny gatunek 🤪 olej to

Trzymam kciuki… daj znać koniecznie!
I tak zmieniam lekarza , on niechce prowadzić ciąży ze względu na martwy poród w czerwcu... To jedno , a drugie ile lekarzy tyle opinii i tyle samo sposobów na leczenie .... A jak każda z nas wie progresteron jeśli jest za niski to trzeba go brać żeby tą ciążę utrzymać 🤷‍♀️😊

A macie do polecenia Placówkę i Lekarza do wykonania tego USG prenatalnego Warszawa, Białystok lub Olsztyn?
W Warszawie polecam premium medical i dr Michał lipa 😉 bardzo dokładny, kompetentny i robi na nowoczesnym sprzęcie. Zawsze miałam ładne zdjęcia 3d jako dodatek do wizyty ☺️

Jestem lwem 22.08, choć podobno bardziej panną 🙈 i pół rodziny mam z sierpnia i nie mam złych doświadczeń - wszyscy mili, sympatyczni, pomocni i uśmiechnięci bez złych cech snobizmu itp. oczywiście wiem że to żarty co do znaków zodiaku, a też dużo zależy od wychowania, natomiast ja z czystym sumieniem polecam sierpień 😂🥰
Ja mam córeczkę z 22.08, a męża pannę. Sama jestem rakiem :) polecam i kwiatka i panienki ❤️

reklama
Do góry