reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

A jaki wózek polecacie na początek?
Nie warto tak słuchać bo to temat rzeka. Niestwty trzeba wybrać się osobiście i macać w sklepie :(
Trzeba brac pod uwagę koła (na zimę i śnieg najlepsze takie duże porządne koła), waga wózka, jak składa się (czy praktycznie etc), czy potrzebujesz bajerow np ekstra przewiewna gondola, warto zwrócić na rozmiar szer w środku gondoli, czy w zestawie ma dodatki bo niektórzy liczą za to krocie

reklama
A jaki wózek polecacie na początek?
Ja z doświadczenia powiem, że na początek zastanów się po jakich terenach będziesz jeździć, czy w lesie też, czy na kamieniach. Ja skuszona opiniami kupiłam Mutsy nio, typowy miejski wózek nadający się na chodnik🙈 byłam totalnie niezadowolona, później jako drugi kupiłam espiro Sonic air i leśne ścieżki, tatrzańskie lekkie szlaki nie były mu straszne :)

Bratowa ma znana markę na C 😁dla nas gondola masakra bo strasznie wąska . Synek długo by w niej nie jeździł. Mieliśmy Polska markę na B, nawet spoko i cenowo ale od początku były z nim drobne problemu aż pękł nas stelaż . Teraz mam coś innego na oku

Nie warto tak słuchać bo to temat rzeka. Niestwty trzeba wybrać się osobiście i macać w sklepie :(
Trzeba brac pod uwagę koła (na zimę i śnieg najlepsze takie duże porządne koła), waga wózka, jak składa się (czy praktycznie etc), czy potrzebujesz bajerow np ekstra przewiewna gondola, warto zwrócić na rozmiar szer w środku gondoli, czy w zestawie ma dodatki bo niektórzy liczą za to krocie
ja będę patrzeć na koła bo koło mnie pola 🤣 i tak myślę że większa gondola może starczyła by trochę na zimę 🫢

reklama
Do góry