reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja już po wizycie 🥰 wg OM 6+0, na USG 5+5 i to bardziej pasuje bo owulacja była później. Jest serduszko ❤️ CRL całe 0.23cm 😃 kolejna wizyta 27.01 ale w międzyczasie pójdę gdzieś na nfz żeby skierowanie na badania darmowe dostać.
I dala mi Bonjeste zamiast Xonvei bo mam okropne zawroty głowy po niej 🙈

Zazdroszczę wagi. Ja to raczej z tych plus size
wiesz niby fajnie ale nie mam tyłka ani cycka. Mąż woli jak mam trochę więcej ciałka. Od razu zauważył że teraz mam troszkę większe piersi. Próbowałam przytyć ale jak tyje to tylko w brzuchu. Teraz przytyłam i brzuch mi tylko wystaje i też to dziwnie wygląda

Też pracuje w szkole. Chciałabyś pracować do czerwca ze względu na umowę, żeby była możliwość powrotu potem czy po prostu chcesz pracować, bo czujesz, że tak dla Ciebie lepiej? :) ja wiem,że nie dam rady, w styczniu idę na l4 nawet nie wiem czy do ferii dotrwam, dla mnie to za duży stres, wysiłek i wieczne infekcje przynoszone z tak przeludnionego miejsca
O powrót raczej się nie muszę martwić bo umowę mam na stałe, zastępstwo za mnie też znaleźliby. Zobaczymy jak się będę czuła, bo faktycznie jesteśmy bardzo narażone na infekcje.
Ja to dziewczyny już mam dość. Od 25.12 latam po lekarzach, wysypka zeszła ale mam tak powiększone i bolące węzły chłonne za uszami, karku, policzku i pod pachami, że nie wiem co mam ze sobą zrobić. Dzisiaj lekarz wysłał mnie na badania krwi. Siedzę jak na szpilkach i czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, żeby nie było to nic poważnego. 🥺

reklama
Ja już pod gabinetem, czekam na swoją wizytę. Ja mam termin według OM na 20 sierpnia to pewnie dziś nawet serduszka nie będzie.

Do góry