reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Spokojne u mnie też są dni że cholernie bolą mnie plecy. W tej ciąży to jakaś masakra. A nigdy mnie nie bolały. Lekarz mówi że to od tolozgiecia macicy ale jakoś w poprzednich ciążach mi nie przeszkadzało aż tak
Nie zgadzam się z tym że od tylozgiecia. Przodozgiecie kobiety jak mają to też plecy bolą. Po prostu mięśnie, więzadła to wszystko będą teraz się rozciągać...

reklama
no cały czas smarkam wczoraj zażyłam wieczorem 1 paracetamol dziś na razie spoko i czuję że odkaszluje to co w gardle jak by.
Tyle, że dalej plamie na brązowo i nie rozumiem czemu zażywam dupka 3x2 od soboty …
A u was jak ?
Będzie dobrze. Najważniejsze że to nie zywa krew. 😊
Ja póki co zdrowa. Z mężem coraz gorzej... A jak on choruje to tragedia.

No ciekawe to jest ja właśnie w poprzednich nie miałam tego problemu. Ale pal licho bd żyć :p nie takie rzeczy się przeżyło
Ja też mam tylozgiecie. ;p moja przyjaciółka już przodo. I miała cała ciążę taki ból kręgosłupa że masakra. Ja w drugiej ciąży pod koniec...czułam że mnie boli. Ale teraz jsk tak stoję przy zupie to czuje ze tez mnie kregoslup boli 🙈🙈

Jestem po wizycie 🤩
Moje malutkie bobo ma calutkie, okrąglutkie 2 cm 🥹🥹🥹😍
Serduszko 175

Załączniki

• IMG_4187.jpeg
    IMG_4187.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry