reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Wiesz, nie masz duzego wpływu - waga dziecka, wody, krew etc. Trzeba pamiętać, aby się nie wiadomo jak nie objadać bo „ w końcu je się za dwóch „ 🤷‍♀️
Ty chodzisz do luxmedu? Moja była prowadząca przeniosła się tam jak sprawdzałam jakoś czas temu wiec jak jest nadal to mogę polecić 😁😁
Tak, chodzę do Luxmed. Ja waga startowa to 79kg więc nie wiem na ilu skończę. A wy tu po 50kg… Marzenie!

wiesz niby fajnie ale nie mam tyłka ani cycka. Mąż woli jak mam trochę więcej ciałka. Od razu zauważył że teraz mam troszkę większe piersi. Próbowałam przytyć ale jak tyje to tylko w brzuchu. Teraz przytyłam i brzuch mi tylko wystaje i też to dziwnie wygląda
ja ważę 42 i wiem o czym mówisz że nie masz ani tyłka ani cycka 🤣mam to samo 😅

wiesz niby fajnie ale nie mam tyłka ani cycka. Mąż woli jak mam trochę więcej ciałka. Od razu zauważył że teraz mam troszkę większe piersi. Próbowałam przytyć ale jak tyje to tylko w brzuchu. Teraz przytyłam i brzuch mi tylko wystaje i też to dziwnie wygląda
Piąteczka mam tak samo. Całe życie okolice 50kg raz mi się udało dobić siłownią do 55kg ale jak tylko przestałam zaraz spadło...

reklama
Do góry