nie mam pojęcia musisz poczytać czy to ma taki wpływMi przez święta doszedł 1kg, kompletnie nie wiem skąd bo praktycznie nic nie jadłam… Zastanawiam się czy to może mieć związek z Xonvea. Może wodę zatrzymują czy coś? Bo zaczęłam je brać właśnie 23.12.
reklama
Annnna1994
Fanka BB :)
O pięknie <3Jestem po wizycie
Moje malutkie bobo ma calutkie, okrąglutkie 2 cm
Serduszko 175
Myślę, że tak. Ja co prawda przytyłam trochę ponad 10, ale miałam straszną ochotę na słodycze i się nie ograniczałam, więc myślę, że gdybym trochę uważała na to co jem to by było mniej niż 10Myślicie, że da się przytyć mniej niż 10kg? I tak, wiem że waga w ciąży nie jest najważniejsza, tak tylko głośno myślę
Annnna1994
Ale słodziak <3 rosną jak na drożdżachZobacz załącznik 1680585Ja dziś też zaliczyłam wizytę. Ja chora, moja 2 latka w nocy wysoka gorączka i obie polegujemy dziś.
Ale za to krewetka ma 1,77 cm i aktywnośc serduszka ładna
Coffe18
Ale piękne te Wasze USG! A terminy z dzisiejszych wizyt Wam się zgadzają z terminami z OM?
U mnie jeden dzień rozbieżności
NataliaNatka
Jest serduszko, to najważniejsze! Oby teraz już było z górki! Ściskam mocnoCześć Dziewczyny, czy można do Was dołączyć? Obecnie jestem 6+3, wczoraj zobaczyłam bijące serduszko. Przez nasza długa historię leczenia niepłodności jeszcze boję się cieszyć, ale serduszko dało nadzieję
reklama
marzycielko
TakA besins wychodzi we krwi?
Podziel się: