reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja miałam taki tydzień, że w sumie jedyne co jadłam to grzanki z ketchupem i serem na zmianę z pomidorową z makaronem…
Też miałam taką fazę, aż po któryś tam z kolei zapiekankach tak mnie zemdliło, że leżałam na podłodze w salonie bez sił i prawie płakałam, a obok kręcił się dziesięciomiesięczny szogun na sterydach 😅
Od tamtej pory jakoś tak strach 👀

Ja miałam taki tydzień, że w sumie jedyne co jadłam to grzanki z ketchupem i serem na zmianę z pomidorową z makaronem…
Ketchup i pomidory, czyli potaas 😁 na chlopca 😅 właśnie moja teoria na dziewczynkę u ciebie padła 😅 z synem wcinałam pomidorówkę i wrzucałam do niej różne rzeczy aż mąż nie był w stanie tego zjeść.

Tym razem żadnych zachcianek.
Ale chociaż tyle dobrego, że jakies minimalne mdlosci się pojawiły 🙃 i tak może zostać 😅

Ja powiem wam że mam same nowości w tej ciąży , pierwszy raz tak długo mdłości mnie trzymają i od tyłu rzeczy odrzuca . Zaczęło się od kawy że przestałam pić , pozniej herbata zwykła (wchodzi tylko z cytryną ) a teraz mięso , wczoraj zjadłam trochę schabu ze śliwką i tak mnie zemdlilo że masakra i od tamtej pory sam zapach mięsa tak mnie drażni ... Mąż wczoraj robił te steki ,to pytam co tak śmierdzi ,okazało się że jego mięso . No i jadę na bez mięsnych daniach ale chociaż ryba narazie wchodzi 😆 więc dlatego stawiam że to nie może być dziewczynka jak tyle innych rzeczy

Ja powiem wam że mam same nowości w tej ciąży , pierwszy raz tak długo mdłości mnie trzymają i od tyłu rzeczy odrzuca . Zaczęło się od kawy że przestałam pić , pozniej herbata zwykła (wchodzi tylko z cytryną ) a teraz mięso , wczoraj zjadłam trochę schabu ze śliwką i tak mnie zemdlilo że masakra i od tamtej pory sam zapach mięsa tak mnie drażni ... Mąż wczoraj robił te steki ,to pytam co tak śmierdzi ,okazało się że jego mięso . No i jadę na bez mięsnych daniach ale chociaż ryba narazie wchodzi 😆 więc dlatego stawiam że to nie może być dziewczynka jak tyle innych rzeczy
Ja z dziewczynka miałam odrzut do mięsa. 😱

Ciekawe czy się sprawdzi 😊 fajnie miec porównanie do poprzednich ciaz😁

reklama
Cześć dziewczyny, nieśmiało do Was dołączę, czekałam na potwierdzenie serduszka. Termin mi wypada według wyliczeń na 20.08, potrzebuje trochę czasu, żeby nadrobić co tutaj się działo :)
Cześć, rozgosc się. Niedługo przenosimy się na prywatny wątek więc dziewczyny odzywajcie się, bo do 15.01. Przyjmujemy jeszcze nowe osoby. Po tym nie będzie już dostępu tylko zostanie publiczny wątek czyli ten aktualny 😊

Do góry