też byłam przerażona w zeszłym tygodniu jak córka mnie zaraziła grypa wiem co czujesz! Trzymam kciuki żeby tobie przeszło równie szybko jak mimężowi robili w wigilię więc myślę że zrobią
Na razie jestem przerażona i strasznie się boję
reklama
NataliaNatka
Fanka BB :)
Dziewczyny, które miały in vitro część badań miały wcześniej robione w ramach rządowego pakietu. Dlatego w tym ja, mam na pierwszą wizytę w klinice przyjść z wynikami tj morfologia, TSH, glukoza na czczo, oraz badania moczu.
Wiadomo, w ciąży czeka nas mnóstwo badań.... musimy kombinować bo ceny przyprawiają o zawrót głowy. Jak ktoś ma opiekę medyczną, to super bo tam można wykonać badania, a jak nie... to pewnie warto mieć lekarza też na nfz
Annnna1994
Rozumiem, no ja mam dokładnie taka sama grupę jak mąż, dodatnia. Więc nie interesowało mnie to za bardzo nigdyNawet wtedy nie musi. Lekarz mówi, że wtedy i tak się daje wtedy zastrzyk.
angeliskax
Moderator
U mnie kazde badanie po 60zl wi2c wyszło więcej niż w pakiecie
NataliaNatka
Od kiedy i czym zamierzacie smarować brzuszki i miejsca narażone na rozstępy?
Macie jakąś sprawdzoną polecajkę?
angeliskax
Moderator
No zależy chyba też od lekarza ;p ja do teraz się spotykam z każdym lekarzem że żaden tego nie wymaga. A szpital też nic nie mówiłNam kazali
Gosia0132
Ja od siebie mogę polecić Palmers. Nie pachnie wiec na plus już teraz w miarę co któryś dzień smaruje. W poprzedniej ciąży używałam i nie dorobiłam się rozstępówOd kiedy i czym zamierzacie smarować brzuszki i miejsca narażone na rozstępy?
Patka2207
miałaś gorączkę i antybiotyk jakiś ?też byłam przerażona w zeszłym tygodniu jak córka mnie zaraziła grypa wiem co czujesz! Trzymam kciuki żeby tobie przeszło równie szybko jak mi
reklama
IlaDusia
ja niczym. W poprzedniej ciąży przytyłam 25kg i zero rozstępów to chyba genetykaOd kiedy i czym zamierzacie smarować brzuszki i miejsca narażone na rozstępy?
Podziel się: