reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Właśnie dziś skończyłam luteinę.
W pierwszej ciąży nie miałam problemów, ale poprzednia ciąża zatrzymana i teraz mam jakieś opory wewnętrzne. Wiem, że na razie to mała krewetka, ale boję się że będzie jakieś plamienie, albo skurcze i mam blokadę 😕
Jak się boisz to się nie zmuszaj :) seks to ma być przyjemność a nie stres. Może odczekaj trochę

reklama
Właśnie dziś skończyłam luteinę.
W pierwszej ciąży nie miałam problemów, ale poprzednia ciąża zatrzymana i teraz mam jakieś opory wewnętrzne. Wiem, że na razie to mała krewetka, ale boję się że będzie jakieś plamienie, albo skurcze i mam blokadę 😕
No to nie uprawiajcie seksu, jeszcze nie raz będziecie mieli okazję :)

Witam. Dołączam do grupy sierpniowych Mam 🥰 Po pół roku starań dziś ujrzałam dwie kreski. Na pokładzie jeszcze pięciolatka 🩷 Niestety nie nadrobię tych 200 - stu stron ale teraz postaram się być na bieżąco 😘

Super ! Witamy 🤩
A to nie wypada już termin na wrzesień ?

@AgnesM tez mam bardzo podobne dziwne myśli, które pewnie niewiele mają wspólnego z rzeczywistością, ale trudno przestawić myślenie 🤨
Chyba dopiero jak minie ten 1 trymestr albo przynajmniej ta wizyta w styczniu i okaże się, że Bobo rośnie tak jak powinien to wtedy wyluzuje i będę umiała normalnie seks uprawiać. Bo teraz to głowa jest gdzie indziej 🫣 ale pamiętam, że poza samym seksem są też inne przyjemności 😶😶

Ja już po wizycie , wszystko dobrze ❤️
Wg USG 6+6, crl 1,03 cm teraz już było widać serduszko bijące 😊. Tylko mam duża rozbieżność wg terminu OM a USG aż 12 dni.

Wczoraj wieczorem musiałam wziąć po raz pierwszy tabletkę na mdłości bo nie mogłam wytrzymać i pomogło mi, przespałam noc i rano obudziłam się bez mdłości także jest nadzieja

Kolejna wizyta 13 stycznia:)

Ja już po wizycie , wszystko dobrze ❤️
Wg USG 6+6, crl 1,03 cm teraz już było widać serduszko bijące 😊. Tylko mam duża rozbieżność wg terminu OM a USG aż 12 dni.

Wczoraj wieczorem musiałam wziąć po raz pierwszy tabletkę na mdłości bo nie mogłam wytrzymać i pomogło mi, przespałam noc i rano obudziłam się bez mdłości także jest nadzieja

Kolejna wizyta 13 stycznia:)
Pięknie <3 faktycznie sporą rozbieżność. U mnie tydzień i ubolewam :p

Dziewczyny, możecie polecić jakąś aplikację na telefon, gdzie widać fajnie jak w każdym miesiącu dzidziuś się rozwija, albo z jakimiś poradami?

reklama
Do góry