opaski uciskowe na nadgarstek?To ja z jeszcze jednym pytaniem/prosba o poradę.
Nudności + choroba lokomocyjna + podróż 4h samochodem na święta - ma ktoś jakiś pomysł jak to przeżyć?
reklama
NataliaNatka
Fanka BB :)
Może wybierzcie taka godzinę, w której spróbowałabyś przespać podróż? Oszukasz trochę mózg i może trudności się nie pojawią.To ja z jeszcze jednym pytaniem/prosba o poradę.
Nudności + choroba lokomocyjna + podróż 4h samochodem na święta - ma ktoś jakiś pomysł jak to przeżyć?
Karolina2495
Ja używam arnikowa caly czasMam okropne siniaki po igle. Mąż kupił mi maść z Arniki ale tam w składzie jest etanol a mówił w aptece, że dla kobiet w ciąży. Mogę posmarować siniaki czy lepiej nie jestem zielona i przewrażliwiona …
Karolina2495
W pierwszej jak byłam pasażerem to zaciskałam sobie dłonią nadgarstek i działało od razu. I droga nie na pusty żołądek. A jak byłam kierowcą to niestety zatrzymaywalam się na wymiotyTo ja z jeszcze jednym pytaniem/prosba o poradę.
Karolina2495
Ooo właśnie. To lepsze rozwiązanieopaski uciskowe na nadgarstek?
NieTakaMałaMi
U mnie działało zakleejanie pępka. Teraz też tak zrobię ale nie mam pewności czy w tej sytuacji też pomożeTo ja z jeszcze jednym pytaniem/prosba o poradę.
Annnna1994
Mi w ciąży pierwszej przy nudnościach pomagało to gdy sama prowadziłam. Bo na pasażera z mężem nie mogłam jeździć hahahha
NieTakaMałaMi
U nas pewnie ja będę wracać bo mój może nie być w formieMi w ciąży pierwszej przy nudnościach pomagało to gdy sama prowadziłam. Bo na pasażera z mężem nie mogłam jeździć hahahha
Annnna1994
U nas pewnie będzie to samo. Od kiedy jestem w ciąży to mój mąż nie odmawia picia gdy ktoś proponujeU nas pewnie ja będę wracać bo mój może nie być w formie
reklama
StaraStaraczkaNew
Ja poprosiłam mojego o bycie solidarnym w niepiciu na czas ciąży, ale wątpię że to się uda. Za dużo okazji przed nim.U nas pewnie będzie to samo. Od kiedy jestem w ciąży to mój mąż nie odmawia picia gdy ktoś proponuje
Podziel się: