StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Taa…Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taa…Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco
Nie no wiadomo że zupełnie nie spadnie ale nie będzie już rosła o to mi chodziłoNie no, beta nigdy w ciąży do porodu nie spadnie ale zwalnia znacząco!
Trzymamy kciuki, wszystko będzie dobrzeJa jajo chyba zniosę do tej soboty. I tak do połowy sierpnia potem ciągle czekanie na coś…
Nie ma co samemu interpretować. Ile masz prog ?Ja to mam złe przeczucia co do mojej jutrzejszej wizyty. Ten progesteron od początku nędzny, a wczoraj dostałam wyniki cyto i niby dobre, ale adnotacja „dość duża ilość leukocytów” (jako umysł ścisły ukochuję labo za wyrażenie dość dużą)- więc pewnie stan zapalny którego w życiu- o ironio - nie miałam
Mi progesteron spadł znów, zobaczę co wyjdzie jutro i w sobotę będę błagać lekarza o leki. Jaki miałaś ostatnio progesteron?Ja to mam złe przeczucia co do mojej jutrzejszej wizyty. Ten progesteron od początku nędzny, a wczoraj dostałam wyniki cyto i niby dobre, ale adnotacja „dość duża ilość leukocytów” (jako umysł ścisły ukochuję labo za wyrażenie dość dużą)- więc pewnie stan zapalny którego w życiu- o ironio - nie miałam
Teraz już nie spr po pierwszej wizycie gdzie gine nie chciała mi przepisać nic, ale ogólnie wahał się 14-17Nie ma co samemu interpretować. Ile masz prog ?
Ale masz jakieś plamienia czy coś? Ja się „pocieszam” tym, że chociaż tego nie mamTeraz już nie spr po pierwszej wizycie gdzie gine nie chciała mi przepisać nic, ale ogólnie wahał się 14-17
Ja miałam niższy 13.5 i wszystko jest ok. Gdyby nie plamienia to nie musiałabym brać prog. To jest wynik w normie. Dla pierwszego trymTeraz już nie spr po pierwszej wizycie gdzie gine nie chciała mi przepisać nic, ale ogólnie wahał się 14-17