reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ale masz jakieś plamienia czy coś? Ja się „pocieszam” tym, że chociaż tego nie mam
Nie, nie mam. O to też pytała lekarka. Powiedziała, że jest ok. Że on nie leci mi w dół, nie mam plamien, więc suplementacja niczego tu nie zmieni- najwidoczniej taka ciąża i to też się zdarza i to często

reklama
Nie, nie mam. O to też pytała lekarka. Powiedziała, że jest ok. Że on nie leci mi w dół, nie mam plamien, więc suplementacja niczego tu nie zmieni- najwidoczniej taka ciąża i to też się zdarza i to często
U mnie spada i w tym widzę największy problem. Jeśli jutro znów będzie niższy to nie wyjdę od lekarza bez leków. Wezmę zakładników czy coś aż mi da receptę 😀

reklama
Do góry