Mama23?????
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku ciąży fizjologicznie spada ciśnienie. U osób które borykają się z chorobami serca jak ja, też. Ja się z tego bardzo cieszę akurat problemy z ciążą zawsze zaczynają się u mnie od momenty gdy to ciśnienie rośnie ..Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco
ja mam takie lub nizsze przez całą ciążę . Najnizsze jakie miałam w ostatniej ciąży to 77/60Na początku ciąży fizjologicznie spada ciśnienie. U osób które borykają się z chorobami serca jak ja, też. Ja się z tego bardzo cieszę akurat problemy z ciążą zawsze zaczynają się u mnie od momenty gdy to ciśnienie rośnie ..
No mi aż na takie to nigdy nie spada. Chyba że kardiolodzy przegna z lekamija mam takie lub nizsze przez całą ciążę . Najnizsze jakie miałam w ostatniej ciąży to 77/60
Biedna mi wczoraj też było nie dobrze ale obeszło się bez toaletyMatko, mdłości dopadły i mnie. Wczoraj nie był to mój dzień. Dzisiaj czuje, że powtórka z rozrywki
ja też od kilku dni mam mega mdłościMatko, mdłości dopadły i mnie. Wczoraj nie był to mój dzień. Dzisiaj czuje, że powtórka z rozrywki
Zarodek jest widoczny, 10 dni temu byłam na usg to już był, na serce miałam czekać do wczoraj.A masz widoczny zarodek, cokolwiek?
W ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe. Dla pocieszenia - nie doczekałam 3 okresu i jestem w ciąży.
W szpitalu… pamiętaj o swoich prawach! Mam nadzieję, że potraktują Cię dobrze
Nie no, beta nigdy w ciąży do porodu nie spadnie ale zwalnia znacząco!Dziewczyny to dobry znak musimy się z tego cieszyć chodź wiadomo że jest ciężko do bodajże 10 tc będzie rosła beta potem już się zatrzyma i powoli będzie spadać więc najgorsze objawy będą wtedy już za nami jeszcze trochę trzeba uzbroić się w cierpliwość