reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco

Załączniki

• ea4fbea6-08d5-4a01-b7de-bd11a0bcec94.jpeg
    ea4fbea6-08d5-4a01-b7de-bd11a0bcec94.jpeg
    36 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Jak tam wasze ciśnienie ? U mnie znowu zaczyna się problem z niskim ciśnieniem ... Mogłabym spać na siedząco
Na początku ciąży fizjologicznie spada ciśnienie. U osób które borykają się z chorobami serca jak ja, też. Ja się z tego bardzo cieszę akurat :) problemy z ciążą zawsze zaczynają się u mnie od momenty gdy to ciśnienie rośnie .. :(

Na początku ciąży fizjologicznie spada ciśnienie. U osób które borykają się z chorobami serca jak ja, też. Ja się z tego bardzo cieszę akurat :) problemy z ciążą zawsze zaczynają się u mnie od momenty gdy to ciśnienie rośnie .. :(
ja mam takie lub nizsze przez całą ciążę . Najnizsze jakie miałam w ostatniej ciąży to 77/60

Dziewczyny to dobry znak :) musimy się z tego cieszyć chodź wiadomo że jest ciężko :p do bodajże 10 tc będzie rosła beta potem już się zatrzyma i powoli będzie spadać więc najgorsze objawy będą wtedy już za nami :D jeszcze trochę trzeba uzbroić się w cierpliwość

A masz widoczny zarodek, cokolwiek?

W ostatniej ciąży miałam puste jajo płodowe. Dla pocieszenia - nie doczekałam 3 okresu i jestem w ciąży.
W szpitalu… pamiętaj o swoich prawach! Mam nadzieję, że potraktują Cię dobrze 😢
Zarodek jest widoczny, 10 dni temu byłam na usg to już był, na serce miałam czekać do wczoraj.

reklama
Dziewczyny to dobry znak :) musimy się z tego cieszyć chodź wiadomo że jest ciężko :p do bodajże 10 tc będzie rosła beta potem już się zatrzyma i powoli będzie spadać więc najgorsze objawy będą wtedy już za nami :D jeszcze trochę trzeba uzbroić się w cierpliwość
Nie no, beta nigdy w ciąży do porodu nie spadnie 😜 ale zwalnia znacząco!

Do góry