ja ciągle sobie obiecuje, ze zrobię porządny przegląd tego typu rzeczy... moze w czerwcuJa dziś oglądałam wózki ale tylko tak z ciekawości
reklama
Nelka01234
Fanka BB :)
Właśnie mi się pomieszały grupy.Nelka czemu nie piszesz na prywatnej? Jesteś dodana przecież.
Do mnie przyjechała odsiecz w postaci mojej mamy kiedy byłam chora no i mąż nie powiem.... stanął na wysokości zadania. Choć i tak nie było łatwo. Zresztą jak mam trójke dzieci w domu to one często same się sobą zajmują. Wiadomo, pieluszki sobie nie zmienia ale chodzi mi o zabawę.gdy miałam te wszystkie dolegliwości 1 trymestru... nie byłam w stanie wyobrazić sobie jak te z Was, które mają małe, absorbujące dzieci... są w stanie to ogarnąć przy tym.jak ciąża daje w kość
omg trójka już na pokładzie... plus praca i ciążowe dolegliwości? Stara dla mnie to jest kosmos i naprawdę Cie podziwiamDo mnie przyjechała odsiecz w postaci mojej mamy kiedy byłam chora no i mąż nie powiem.... stanął na wysokości zadania. Choć i tak nie było łatwo. Zresztą jak mam trójke dzieci w domu to one często same się sobą zajmują. Wiadomo, pieluszki sobie nie zmienia ale chodzi mi o zabawę.
madasek1
Dziewczyny macie to zaproszenie?
AnnMar88 nadal nic
NietDziewczyny macie to zaproszenie?
Ani w powiadomieniach ani w wiadomościach nic nie widzę..Dziewczyny powinnyście już mieć zaproszenie, sprawdzić proszę jak dołączycie to napiszcie parę słów o sobie, ustawcie avatara żeby łatwiej Was kojarzyć i dajcie znać @Bolilol o waszym terminie porodu i kolejnych wizyt.
reklama
madasek1
Dziewczyny powinnyście już mieć zaproszenie, sprawdzić proszę jak dołączycie to napiszcie parę słów o sobie, ustawcie avatara żeby łatwiej Was kojarzyć i dajcie znać @Bolilol o waszym terminie porodu i kolejnych wizyt.
Ja jestem na grupie zamkniętej ale napiszę już jutro
Nie miałam nic w wiadomościach ani w powiadomieniach, pojawiła mi się na głównej stronie grupa "Sierpnióweczki 2024 na luzie" weszłam w grupę i okazało się, że to ta