reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Słuchajcie pooglądałam trochę randomowych zdjęć usg na forum (ja już chyba mam coś z głową w tej ciąży, ale mniejsza) i serio ten mój na swoje 12+2/12+4 mierzy 7,7 cm... to wydaje się dużo...
Edytowałam bo masło maślane napisałam 😅 w każdym razie- znalazłam wczoraj takie coś

bez obaw Kejti, tylko żebyś teraz nie zaczęła w drugą stronę się obawiać😜 ale zerknij sobie np w ten kalkulator:

to było bardziej w kierunku że to faktycznie może być kwestia genów i wzrosu 😜🤣

bez obaw Kejti, tylko żebyś teraz nie zaczęła w drugą stronę się obawiać😜 ale zerknij sobie np w ten kalkulator:

ale oczywiście że chętnie sobie popatrzę na kalkulacje 😜

Edytowałam bo masło maślane napisałam 😅 w każdym razie- znalazłam wczoraj takie coś

hahaha słuchaj tego 77 mm wypada na 13+5 🤣🤣🤣 no ale nie martwię się tym, bardziej jako ciekawostkę to traktuje i czy to faktycznie wróży ten wzrost 🤷‍♀️😂 Jednak geny... mama mojego partnera 1,80, jego brat 204cm, on 197, w mojej rodzinie też sami wysocy (poza mną 😂😂😂).
Takze na spokojnie 🤣 rozwija sie prawidłowo, a dzieci rodzą się mniejsze, większe, dłuższe, krótsze i wszystko to jest git ofc w granicach norm ;)

reklama
Do góry