dziękuję@kejti36 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
reklama
Veraverrto
Fanka BB :)
I ta ku*we by predzej zrozumieli niz „wynik” i „probowka”na końcu tego pytania powinno byc jeszcze soczyste kur*a z akcentem.ofc
Kejcik
Edytowałam bo masło maślane napisałam w każdym razie- znalazłam wczoraj takie cośSłuchajcie pooglądałam trochę randomowych zdjęć usg na forum (ja już chyba mam coś z głową w tej ciąży, ale mniejsza) i serio ten mój na swoje 12+2/12+4 mierzy 7,7 cm... to wydaje się dużo...
Wiek płodu. - ciąża i jej objawy. Kalendarz ciaży. Serwis Twoja Ciąża
Wiek płodu. Ciąża - dieta i higiena w ciąży, ciąża i przyrost wagi, kalendarz ciąży, tydzień po tygodniu, ciąża a postępowanie podczas ciąży, ciąża a termin porodu, badania lekarskie i dolegliwości w ciąży. Jak powstaje człowiek. Grupa Dyskusyjna
twoja-ciaza.com.pl
to było bardziej w kierunku że to faktycznie może być kwestia genów i wzrosubez obaw Kejti, tylko żebyś teraz nie zaczęła w drugą stronę się obawiać ale zerknij sobie np w ten kalkulator:
Wiek płodu. Ciąża - dieta i higiena w ciąży, ciąża i przyrost wagi, kalendarz ciąży, tydzień po tygodniu, ciąża a postępowanie podczas ciąży, ciąża a termin porodu, badania lekarskie i dolegliwości w ciąży. Jak powstaje człowiek. Grupa Dyskusyjnatwoja-ciaza.com.pl
Charmander
ale oczywiście że chętnie sobie popatrzę na kalkulacjebez obaw Kejti, tylko żebyś teraz nie zaczęła w drugą stronę się obawiać ale zerknij sobie np w ten kalkulator:
Wiek płodu. Ciąża - dieta i higiena w ciąży, ciąża i przyrost wagi, kalendarz ciąży, tydzień po tygodniu, ciąża a postępowanie podczas ciąży, ciąża a termin porodu, badania lekarskie i dolegliwości w ciąży. Jak powstaje człowiek. Grupa Dyskusyjnatwoja-ciaza.com.pl
Charmander
Dużo tu baranków, ja też!
hahaha słuchaj tego 77 mm wypada na 13+5 no ale nie martwię się tym, bardziej jako ciekawostkę to traktuje i czy to faktycznie wróży ten wzrost Jednak geny... mama mojego partnera 1,80, jego brat 204cm, on 197, w mojej rodzinie też sami wysocy (poza mną ).Edytowałam bo masło maślane napisałam w każdym razie- znalazłam wczoraj takie coś
Takze na spokojnie rozwija sie prawidłowo, a dzieci rodzą się mniejsze, większe, dłuższe, krótsze i wszystko to jest git ofc w granicach norm
reklama