reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

Ja też mam mieszane uczucia, bo mój synek jest Rybą, więc niby powinien być ugodowy, a jest takim harpaganem upartym jak mało kto 😂😂😂
Akurat moja córka też baran i też maksymalnie uparta 😂
Też jestem baranem 🙈 i akurat u mnie się sprawdza, jestem strasznie uparta i ogólnie ciężki mam charakter. 🙈🤣
Ciężki charakter też mam 🙊 Czyli może coś z tymi znakami zodiaku jest na rzeczy 😅😉

reklama
@Veraverrto Ty czekasz na wynik panoramy a do mojego synevo dalej nie dotarly probowki zebym mogla to badanie w ogóle zrobić xD
No mowie Ci, to sa jakies jaja z ta Panorama. Wlasnie siedze i licze te 10 dni o ktorych lekarz mi trabil. Bo nie wiem czy wliczac w to dzien pobrania czy nie 🤣 Mimo ze bardziej polecana to naprawde juz bym drugi raz sie nie dala nabrac. W zasadzie to najbardziej mi zalezy na trisomiach a to wykaze kazdy nipt. Reszte tych wad nawet nie wiem czy chce wiedziec ech No ale tak jak pisala @kejti36 nic juz nie poradze. Pozostaje czekac. Albo zadzwonie do Stanow i powiem „Hello. My name is Weronika. Where is my probki i wyniki?” 🤣

@kejti36 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🥳

Załączniki

• 8a790e9a-933f-4884-817f-c946e79d4ad8.jpeg
    8a790e9a-933f-4884-817f-c946e79d4ad8.jpeg
    7,5 KB · Wyświetleń: 24
No mowie Ci, to sa jakies jaja z ta Panorama. Wlasnie siedze i licze te 10 dni o ktorych lekarz mi trabil. Bo nie wiem czy wliczac w to dzien pobrania czy nie 🤣 Mimo ze bardziej polecana to naprawde juz bym drugi raz sie nie dala nabrac. W zasadzie to najbardziej mi zalezy na trisomiach a to wykaze kazdy nipt. Reszte tych wad nawet nie wiem czy chce wiedziec ech No ale tak jak pisala @kejti36 nic juz nie poradze. Pozostaje czekac. Albo zadzwonie do Stanow i powiem „Hello. My name is Weronika. Where is my probki i wyniki?” 🤣
Nie no mnie przekonuje, ze jednak najwięcej lekarzy go poleca :D mogłabm grzecznie czekać na wynik, tylko chciałabm już oddać tą krew 😂

Słuchajcie pooglądałam trochę randomowych zdjęć usg na forum (ja już chyba mam coś z głową w tej ciąży, ale mniejsza) i serio ten mój na swoje 12+2/12+4 mierzy 7,7 cm... to wydaje się dużo...

reklama
na końcu tego pytania powinno byc jeszcze soczyste kur*a 🤣 z akcentem.ofc

Do góry