reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Ciekawe... Zapytam w sumie mojego w czwartek. Chociaż ja w styczniu już będę mieć 35 lat, mąż starszy, więc u nas ryzyka też wyższe

Tak, dzisiaj jest 8+0, więc jeżeli wszystko byłoby dobrze, to jakoś 10+1 lub 10+2 bym już chciała robić, najwcześniej jak to mozliwe

Napisz proszę co Twój lekarz doradzi :)
Ja w styczniu kończę 33 lata i wcale nie uważam się za młodą osobę. Jak rodziłam pierwsze miałam 25 lat i wtedy byłam młoda, ale nie teraz ;)

@Bolilol na Nifty pro robiłam w 10+0, ale to był termin z OM, prawdopodobnie ciąża była kilka dni starsza. Frakcja płodowa wyniosła 8,7%.

Mam nadzieję, że uda mi się dojść do tego etapu też w tej ciąży ✊ A teraz przynajmniej sobie poczytam na co wy się zdecydujecie i będę miała później łatwiejszy wybór 😁 Ja też rocznik 89 i boję się, że PAPPA wyjdzie nieciekawie i nie chce się tym stresować 🙄

Na razie tylko słyszę o nifty pro itp, ale jeszcze się nie zaczytywałam w to.
Próbuję dotrwać do 5 stycznia 😄 jak dotrwam wtedy i będzie dobrze z każdym tygodniem to wtedy będę podejmować decyzje.
Ale będę wdzięczna jak dacie znać co Wy robicie, będzie łatwiej mi się zorientować 😘

reklama
Do góry