babielato_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
baaaardzo Ci dziękujęOk więc tak pliku wrzucić nie mogę ale na bieprzaco będę wrzucać. Mam rzuty ekranu może być nie po kolei postaram się żeby było. Moim zdaniem ogrom informacji dajcie znać
Cz11
Cz12
Cz13. Uff koniec narazie potem będę więcej wstawiać bo ona mnie zasypała informacjami hahaha jeszcze nie czytałam wszystkiego. Mam nadzieję że przeczytacie i wam się przyda.
jesteś kochana i podziękuj proszę siostrze!!! Bardzo pomocneCz13. Uff koniec narazie potem będę więcej wstawiać bo ona mnie zasypała informacjami hahaha jeszcze nie czytałam wszystkiego. Mam nadzieję że przeczytacie i wam się przyda.