Bolilol
Fanka BB :)
ja myślę, że ciąża to mimo wszystko jest matematyka, a beta to ważne narzędzie diagnostyczne i pomimo obrazu USG wskazuje, że tam gdzieś coś nie jest tak z płodem, że nie rozwija się prawidłowo i że no raczej to nie jest zdrowa ciąża.Możliwe.
Powiedzcie mi dziewczyny tutaj, tak szczerze. Laski na moim wątku który założyłam trochę dla dziewczyn które mi kibicują i czekają na każdą informację, a trochę dla tych które będą kiedyś tak jak ja teraz szukać odpowiedzi na pytania co się dzieje, wytykają mi że sztucznie podtrzymuję ciążę która się nie rozwija i nie ma prawa z tego być zdrowego dziecka.
Też tak uważacie? Serio skreśliłybyście dziecko, opierając się tylko i wyłącznie na wynikach bety kiedy na USG wszystko się zgadza i dziecko żyje i się rozwija? Nie wiem, jakoś nie mieści mi się to w głowie. Naprawdę mam odstawić leki, bo beta nie przyrasta prawidłowo i dać umrzeć dziecku, które być może jest zdrowe? Zastanawiam się, czy to tak łatwo napisać/powiedzieć czy faktycznie można tak łatwo po prostu dać dziecku o które człowiek się starał tyle czasu umrzeć?
Czy odstawialabym leki wbrew zaleceniom lekarskim? Nie uważam, że mam prawo się wypowiadać co bym zrobiła w takiej ekstremalnej sytuacji, bo nigdy się w niej nie znalazłam. I mam andzieję, że nigdy się nie znajdę. Bardzo Ci współczuję tej ekstremalnie trudnej sytuacji.