reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2024

reklama
Pewnie tak, tylko dobrze by to zrobiła osoba która pierwsza tam napisze po Ani. Albo dodać osobny temat z tabelą, to już do ustalenia :)
Myślę, że taki podtemat super sprawa. Mamy na wrześniówkach 2022. Można np też z urodzinami i przepisami najpierw dla nas a później dla bebików
a ja że z tego nic nie będzie bo nie widzi pęcherzyka - a sprzęt z epoki kamienia... takich kasztanow niestety nie brakuje...
U mnie było niby puste jajo.

Ja też mam problem z jelitami i też 37 lat-za kilka dni mi pyknie😉 No i widze ze też masz taką dużą młodzież w domu😄
Oj tak,jak zostanie starszym bratem będzie miał skończone 16 lat 🙂 ale wybył mi już z domu bo wybrał szkołę 70km od domu i jest w internacie..na weekendy mam go tylko 😒rocznik 2008 co jako 6 latek powędrował do szkoły i teraz już 2 klasa technikum Całe 1.87cm chłopa🙂a Twoja młodzież?

Myślę, że taki podtemat super sprawa. Mamy na wrześniówkach 2022. Można np też z urodzinami i przepisami najpierw dla nas a później dla bebików

U mnie było niby puste jajo.
Na lipcówkach też miałyśmy taką tabelę z imionami, miejscowościami, wiekiem itp. To fajna sprawa, bo jal będzie życzenie to można się spotkać czy wymienić opiniami o szpitalach/lelarzach w okolicy.

Oj tak,jak zostanie starszym bratem będzie miał skończone 16 lat 🙂 ale wybył mi już z domu bo wybrał szkołę 70km od domu i jest w internacie..na weekendy mam go tylko 😒rocznik 2008 co jako 6 latek powędrował do szkoły i teraz już 2 klasa technikum Całe 1.87cm chłopa🙂a Twoja młodzież?
Też rocznik 2008 i również jako 6 latka musiała iść do szkoły😄 Chodzi do 2 liceum i dojeżdża codziennie 35 km... Więc mamy baaaardzo podobnie😉 Mam jeszcze syna 8 lat w sumie 9 jak maluszek się urodzi

reklama
Też rocznik 2008 i również jako 6 latka musiała iść do szkoły😄 Chodzi do 2 liceum i dojeżdża codziennie 35 km... Więc mamy baaaardzo podobnie😉 Mam jeszcze syna 8 lat w sumie 9 jak maluszek się urodzi
A jak reakcja na młodsze rodzeństwo? Ja się rozbeczalam i mówię, ,,Ale nie jesteś zły? (w sumie nie wiem co mi strzeliło z tym pytaniem😆) na co usłyszałam ,,Zły?no co Ty?!yupii będę starszym bratem! Mama nie rycz, ja Ci wychowam to dziecko'' i tu mnie rozłożył na łopatki 🙃🤣

Do góry