też miałam to napisaćBo bez mycia byś miała 55
reklama
Veraverrto
Fanka BB :)
Dziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki
Nelka85
Córka od września miała 4x zapalenie uszu. Ostatni tylko zewnętrznie i tylko tym razem pomógł dicorti.nef. Po pierwszy gdzie musiała być zmiana atb bo nie działało miała zapalenie spojówek.Syn najgorzej zniósł bycie na czczo do południa w dniu zabiegu biedny płakał o lizaka i biszkopty jak już mógł jeść to wszystko było dobrze generalnie nie mieliśmy żadnych powikłań, wszystko się szybko zagoiło i syn z dnia na dzień zaczął coraz więcej mówić, a mieliśmy opóźniony rozwój mowy zabieg w wieku 2l9miesiecy. Bardzo się cieszę że się udało i moim zdaniem było warto.
Tak, jutro mam 1 prenatalne, będę chyba 12+0 lub +1 zależnie czy wg OM czy wg ostatniego usg. mam nadzieję że wszystko będzie ok, no i w 1 ciąży już wtedy widać było że chłopak mój mąż się od pierwszego usg pyta jaka płeć
Na pół roku zum ale to jest bardziej narażona przez nereczki. Tak to nie choruje. Ale te uszy to mnie przerażają.
Przy córce nie chciałam wiedzieć jaka płeć. Chciałam niespodziankę przy porodzie. Na prenatalnych dr najechał na wyrostek i zapytał czy na 100% nie chce wiedzieć. Sama powiedziałam, że widzę, że to dziewczynka. Wyrostek idealnie w dół.
drugi.bejbik
Trzymamy! ❤ daj znać po wizycie ❤Dziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki
Kejcik
będzie dobrzeDziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki
PepkaS
I przy tym jakieś leżenie czy normalnie funkcjonujesz?Ja, od praktycznie początku ciąży, bo plamiłam. 2x dziennie
PepkaS
Daj znać od razu poDziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki
reklama
Magda_13
I przy tym jakieś leżenie czy normalnie funkcjonujesz?
Normalnie funkcjonuję. Za radą dziewczyn tutaj nawet nie używam żadnych wkładek. Rano trochę więcej ze mnie wycieka co może być nieprzyjemne, ale ogólnie to mała tabletka, więc nie ma tego jakoś super dużo. Ja mam dawkę 2x 100. Aplikuję palcem, bo aplikator może podrażniać. Ustawiłam przypominajkę w telefonie co 12h, ale trzymam się tego powiedzmy tak do +/- 30min, najczęściej do 15min. Też zauważyłam, że czasami mi się cała tabletka rozpuści, a czasami ledwo ledwo, więc luźno nie musi być co do minuty, bo to nie antybiotyk