też miałam to napisaćBo bez mycia byś miała 55![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też miałam to napisaćBo bez mycia byś miała 55![]()
Córka od września miała 4x zapalenie uszu. Ostatni tylko zewnętrznie i tylko tym razem pomógł dicorti.nef. Po pierwszy gdzie musiała być zmiana atb bo nie działało miała zapalenie spojówek.Syn najgorzej zniósł bycie na czczo do południa w dniu zabiegubiedny płakał o lizaka i biszkopty
jak już mógł jeść to wszystko było dobrze
generalnie nie mieliśmy żadnych powikłań, wszystko się szybko zagoiło i syn z dnia na dzień zaczął coraz więcej mówić, a mieliśmy opóźniony rozwój mowy
zabieg w wieku 2l9miesiecy. Bardzo się cieszę że się udało i moim zdaniem było warto.
Tak, jutro mam 1 prenatalne, będę chyba 12+0 lub +1 zależnie czy wg OM czy wg ostatniego usg.mam nadzieję że wszystko będzie ok, no i w 1 ciąży już wtedy widać było że chłopak
![]()
mój mąż się od pierwszego usg pyta jaka płeć
![]()
Trzymamy! ❤ daj znać po wizycie ❤Dziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki![]()
będzie dobrzeDziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki![]()
I przy tym jakieś leżenie czy normalnie funkcjonujesz?Ja, od praktycznie początku ciąży, bo plamiłam. 2x dziennie
Daj znać od razu poDziewczyny, jedziemy na 16:20 do Lodzi na wizyte. Fatalnie sie czuje od rana i jakies takie przeczucia… Trzymajcie kciuki![]()
I przy tym jakieś leżenie czy normalnie funkcjonujesz?