reklama
te wszystkie zakaźne musiałam mieć aktualne przed transferem. Ja to je ze 4 razy już robiłam.ja mam tylko morfologia, mocz, glukoza i tsh
Współczuję. Trzymaj się i daj sobie czas potem żeby odpocząć! Po poronieniu, organizm też potrzebuje dojść do siebie.Hej dziewczyny ja się żegnam dziś byłam u lekarza po tyg i puste jajo jak nic
Dostałam skierowanie do szpitala na oddział ale pojadę w pon .
Wam wszystkim życzę bezproblemowych porodów i zdrowych dzidziusiów .
wszystkiego co najlepsze
jak szybkoKurde, dostałam maila, że mam już (!) do odbioru wyniki NIFTY (robiłam w poniedziałek), tylko że kod odbioru jest na formularzu zgody, który jest w domu... No masakra. Teraz czekam do 17, aż będę w domu.
Czekamy na wieści po 17.
Ja miałam morfologię, TSH, ferrytyna, toxo, HIV, różyczka, kiła, grupa krwi.ja dopiero robię w przyszłym tygodniu,
Też takie macie?
Morfologia
Mocz
Glukoza
TSH
Zapalenie wątroby typu b
Zapalenie wątroby typu c
Kiła
HIV
Toxoplazmoza IgG
Toxoplazmoza IgM
Różyczka
Cytomegalia igG
Cytomegalia igM G
Grupa krwii
Macie to samo albo WIĘCEJ/MNIEJ ?
Ściekami cię mocno mocno jestem przykładem że po pustym jaju uda sie zajść .Hej dziewczyny ja się żegnam dziś byłam u lekarza po tyg i puste jajo jak nic
wszystkiego co najlepsze
Trzymam kciuki za ciebie i za szybkie dobre wieści
ejżja89
Fanka BB :)
Ja ostatnią ósemkę usunęłam przed ciążą, chociaż w ogóle mi nie doskwierała, ale wiedziałam, że one lubią się odzywać w najmniej spodziewanym momenciepewnie, że bym je usunęła, tylko wtedy dziady nie dawały znaku życia
Ja akurat dzisiaj byłam na pobraniu, 4 fiolki wyszły . Takie miałam na skierowaniu badania:U mnie dziwna sprawa, że jeszcze TSH mi nie zlecił. Teraz na ostatniej wizycie dostałam na kiłę, różyczkę i toxoplasmozę.
Morfologia, mocz i glukoza wyszły ok. Nawet już mi o diecie nic nie mówił, on myślał chyba, że mam IO.
Ogólnie porównując jak chodziłam w poprzedniej ciąży tylko prywatnie to miałam wtedy więcej badań za sobą. Dziewczyny te co chodzą na nfz jakie badania miałyście zlecone?
Bardzo mi przykro, wiem jaki to ból, bo w poprzedniej ciąży też miałam puste jajo Przytulam mocno i życzę, żeby kolejna była bezproblemowaHej dziewczyny ja się żegnam dziś byłam u lekarza po tyg i puste jajo jak nic
wszystkiego co najlepsze
Veraverrto
Ja zaczynam zalowac ze zrobilam panorame. Czekanie mnie wykancza.Kurde, dostałam maila, że mam już (!) do odbioru wyniki NIFTY (robiłam w poniedziałek), tylko że kod odbioru jest na formularzu zgody, który jest w domu... No masakra. Teraz czekam do 17, aż będę w domu.
adiika
Ale dużo masz zleconych badań na jeden raz. To mi się podobaJa ostatnią ósemkę usunęłam przed ciążą, chociaż w ogóle mi nie doskwierała, ale wiedziałam, że one lubią się odzywać w najmniej spodziewanym momencie
Ja akurat dzisiaj byłam na pobraniu, 4 fiolki wyszły . Takie miałam na skierowaniu badania:
Zobacz załącznik 1602265
Bardzo mi przykro, wiem jaki to ból, bo w poprzedniej ciąży też miałam puste jajo Przytulam mocno i życzę, żeby kolejna była bezproblemowa
reklama
ejżja89
Chyba wszystko co mógł to zlecił Ja też mam nie po drodze tę przychodnię i ciężko w jej okolicy stanąć, więc dobrze, że za jednym razemAle dużo masz zleconych badań na jeden raz. To mi się podoba