reklama
Meganka
Fanka BB :)
Ja już na l4. I chyba nie chce wracać przed porodem. Zobaczymy jaki bedzie 2trym. Musze powtarzać krzywa, bo pojedyncze na czczo wychodzą mi za wysokie a w krzywej wyszło akurat w normie a żeby dostać leki, refundację i diagnozę to musi wyjść w krzywej. Masakra jakaś
-Natalia
Mi niedługo pyknie 37 lat i to właśnie dzięki Twojemu ostatniemu wpisowi i Mayolis postanowiłam się odezwaćWczoraj już nie miałam mocy napisać, mam prawie 1 cm człowieka Serduszko bije, wielkość zgodna z wiekiem ciąży Miłego dnia dziewczyny!
A jeszcze w temacie "dinozaurów" to chyba ja jestem najstarsza... wcale dinozaurem się nie czuje W tym roku 40 ( kiedy to zleciało
Też wstaję 2 razy. Później leżę, bo usnąć nie mogę.czyli z polskiego na polskie co mam zrobić? Średnio ogarniam to forum, bo jestem tu dopiero od momentu kiedy szukałam informacji na temat przyrostu bety ale chce zostać już na długo. (Na liście na 1 stronie jestem wpisana).
Uwaga kolejne głupie pytanie: czy wy też co chwilę chodzicie siku? W nocy minimum dwa razy wstaje i muszę iść bo nie da rady spać, najgorzej jak obudzę się koło 4-5 i już nie mogę zasnąć… poprzedniej nocy spałam może z 3,5h bo zaraz trzeba było do pracy wstać. Mam nadzieję że dzisiaj pójdzie mi spanie dobrze
Magda_13
Też wstaję 2 razy. Później leżę, bo usnąć nie mogę.
Mam ten sam problem! Zasnęłam o 23.30, obudziłam się o 4 na siku, nie spałam do 6.30 (drugie siku), udało mi się zasnąć i spałam do 9. Jestem nieprzytomna i tak prawie noc w noc
HahahahaMi się też jakoś gorzej śpi. I jeszcze mam głupkowate sny. Ostatnio mi się śniło, że razem z mężem, córką i moim kochankiem (?!) wyjechaliśmy na wspólne wakacje
reklama
adiika
Też mam bardzo dużo dziwych snów i coś dużo erotycznych xDMi się też jakoś gorzej śpi. I jeszcze mam głupkowate sny. Ostatnio mi się śniło, że razem z mężem, córką i moim kochankiem (?!) wyjechaliśmy na wspólne wakacje