reklama
Anasta07
Fanka BB :)
To twoja kolejna ciąża? Z tego co wiem to w kolejnej ciąży może się tak zadziać. Z ciekawości trochę poczytałam i nie dzieje się tak tylko gdy matka i ojciec mają różne grupy krwi, ale w innych przypadkach też, jednak jest to trochę bardziej skomplikowane.Moja gin zdziwiona..w poniedziałek mam jechać do centrum krwiodawstwa i wyjasniac
znam przypadek dziewczyny, która dwa razy oznaczała swoją grupę krwi i miała dwa różne wyniki, więc może i u Ciebie po prostu jest błąd?Moja gin zdziwiona..w poniedziałek mam jechać do centrum krwiodawstwa i wyjasniac
Malwina89
Cześć też dziś nie mogłam spać w nocy, może jest jakaś faza księżyca niesprzyjająca kobietom w ciąży albo nie wiem co
@Anasta07 gratuluję i powodzenia
@mylenne a dziś już się lepiej czujesz?
@EMilkaaa84 nie znam się zupełnie na tych przeciwciałach, oby się w poniedziałek wszystko wyjaśniło.
@Anasta07 gratuluję i powodzenia
@mylenne a dziś już się lepiej czujesz?
@EMilkaaa84 nie znam się zupełnie na tych przeciwciałach, oby się w poniedziałek wszystko wyjaśniło.
Malwina89
Dziś przerwa od wizytowych emocji ale Twoja kolejna wizyta chyba jakoś zaraz po weekendzie?Fak, dziś święto. Pewnie nikt
Marcje
Cześć trzymam mocno kciuki żeby się udało tym razemHej dziewczyny. Czytam was od jakiegoś czasu, ale po kolejnej wizycie postanowiłam w końcu się przywitać. To moja 3 ciąża,ale dzieci jeszcze nie mam. Dwie pozostałe poronienie zatrzymane z podaniem tabletek i zabiegiem łyżeczkowania. Pierwsza 01.2021 w 5/6tc, druga 02.2022 w 7/8tc. Obecnie jestem w 7+0, dlatego tak długo zwlekałam, bo dla mnie to teraz krytyczne 2tyg największego stresu i wyczekiwania. Ale wczoraj na usg dr nie miał do czego się przyczepić, serduszko pikało i 0,79cm człowieka, a w poprzednich już widać było wcześniej że coś delikatnie nie gra. Więc skoro jest dobrze na ten moment to zaryzykowałam i się witam Jestem mocno obstawiona lekami: Clexane, Encorton, Acard, Duphaston, Glucophage, Magnez, kwas foliowy 5mg, Pregna start+DHA i Wit D. Mam nadzieję że mieszanka zadziała i wytrwam wreszcie do końca
JoannaLaura
Ja jestem bez jakichkolwiek wspomagaczy, tylko witaminy wiadomo. Ale mam 29 latDużo nas tu na całym arsenale leków
CoTuPoczne
Gratulacje!Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości dziś u mnie też wszystko dobrze, już jest 2.89 cm dzieciaczka i muszę mu nadać jakieś robocze imię, bo wygląda tak ludzko, że określenie zarodek mi przestało pasować a jeszcze 3 tygodnie temu to była taka niekształtna krewetka chociaż na zdjęciu może nadal tak wygląda
trzymam mocno kciuki!Hej dziewczyny. Czytam was od jakiegoś czasu, ale po kolejnej wizycie postanowiłam w końcu się przywitać. To moja 3 ciąża,ale dzieci jeszcze nie mam. Dwie pozostałe poronienie zatrzymane z podaniem tabletek i zabiegiem łyżeczkowania. Pierwsza 01.2021 w 5/6tc, druga 02.2022 w 7/8tc. Obecnie jestem w 7+0, dlatego tak długo zwlekałam, bo dla mnie to teraz krytyczne 2tyg największego stresu i wyczekiwania. Ale wczoraj na usg dr nie miał do czego się przyczepić, serduszko pikało i 0,79cm człowieka, a w poprzednich już widać było wcześniej że coś delikatnie nie gra. Więc skoro jest dobrze na ten moment to zaryzykowałam i się witam Jestem mocno obstawiona lekami: Clexane, Encorton, Acard, Duphaston, Glucophage, Magnez, kwas foliowy 5mg, Pregna start+DHA i Wit D. Mam nadzieję że mieszanka zadziała i wytrwam wreszcie do końca
reklama
Zazuu
Ja jestem bez jakichkolwiek wspomagaczy, tylko witaminy wiadomo. Ale mam 29 lat
Ja 31 a walizka z lekami jakbym na aptekę napadła
Podziel się: