mylenne
Fanka BB :)
To trzymamy kciuki! Dawaj jutro znać po wizycieDo kostrzyna. Tesciowa mnie umowila jakis lekarz Samosionek. Ponoc znajoma jej podpowiedziala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymamy kciuki! Dawaj jutro znać po wizycieDo kostrzyna. Tesciowa mnie umowila jakis lekarz Samosionek. Ponoc znajoma jej podpowiedziala
Takie tez lubię, ale z piekarnika jem zazwyczaj z majonezem
Dobra koniec tego, bo za bardzo się nakręcam, a już tez jestem po obiedzie
Kurde współczuję Wam, moi rodzice wiedzą i siedzą mega cichutko, szanują nasza decyzję, że chcemy poczekać z mówieniem. Pewnie doceniają że chociaż im powiedzieliśmy.
Szef podobnie - jest mega dyskretny i jestem pewna, że nie wygadałby się absolutnie nikomu bez mojej zgody.
Ja zdecydowanie jestem "team ketchup" do frytek ale czasem nachodzi mnie na kombo majonez+ketchupNoo z majoneziorem mniamcia. Z ketchupem nie lubię, chociaż czasem jakąś pojedyncze frytkę w nim umocze
Majonez tylko winiary, a śmietana JogoMajonez to życie, ale tylko Winiary
Team Kielecki pozdrawia team WiniaryMajonez to życie, ale tylko Winiary
Dokładnie tak samo do tego podchodzęW wyrostek wierzę, ale ma jakąś 80% skuteczność, bo dużo zależy od ułożenia i wprawy ultrasonografisty. I wyrostek moze sie nieco jeszcze odgiąć. O Ramzi poczytałam i nie jest poparta jakimiś wielkimi badaniami, raczej bliżej jej do kalendarza chińskiego z ciekawości oczywiście sprawdziłam swoje usg, ale nie umiem tego zinterpretować i dałam sobie spokój
Kurde tu są takie fanatyczki majo, że zastanawiam się czy dobrze, że przyznałam się do tego ketchupu...Majonez tylko winiary, a śmietana Jogo