reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Tak odbijając od tematu jedzenia. To w nocy miałam kryzys przez te piersi, ze mniej mnie bolą (chociaż w nocy zazwyczaj mnie mniej bolą), ale mój przyjaciel kot mnie tak wyprzytulal w nocy, ze od razu zasnęłam. Dzisiaj jeszcze bardziej niż zwykle na mnie leży 😻
A tu ciekawostka, rok temu z tydzień przed poronieniem noc w noc aż do poronienia drapał w środku nocy w lustro w sypialni. Trochę mam schizy, bo jakby znowu zaczął to robić to być miała różne myśli 🧐
My jesteśmy przyjaciele, wiec głęboko wierze, ze on wie więcej ze swojego szóstego zmysłu ♥️

reklama
Oto dowód w sprawie 😻

Załączniki

• 76FA0A42-31F6-4110-AD64-951E7E431905.jpeg
    76FA0A42-31F6-4110-AD64-951E7E431905.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 62
Ja teeeeeż!!!!!
Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..

Człowiek na chwilę usiądzie przed serialem i tyle stron do nadrobienia🤣

Tymi lodami uswiadomilyscie mi, że miałam dziś kupić lody takie w wiaderku(pudełku? Jak to nazwać), ale zapomniałam. I teraz analizuję, czy bardziej chce mi się lody czy bardziej nie chce mi się jechać

Dodzwoniłam się w końcu do Compensy i dowiedziałam się, ze moja umowa z nimi skończyła się z dniem 31.12😱 i teraz nie wiem, czy dzwonić do pracy, czy na zwolnieniu normalnie przedłużą mi umowę z ubezpieczycielem🤔

reklama
Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..
A zaczęło się tak niewinnie o lodach z maczka... 😄 poszło jak zaraza!
Na pewno niedługo poczujesz się lepiej i nadrobisz 😊

Do góry