reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Tak odbijając od tematu jedzenia. To w nocy miałam kryzys przez te piersi, ze mniej mnie bolą (chociaż w nocy zazwyczaj mnie mniej bolą), ale mój przyjaciel kot mnie tak wyprzytulal w nocy, ze od razu zasnęłam. Dzisiaj jeszcze bardziej niż zwykle na mnie leży 😻
A tu ciekawostka, rok temu z tydzień przed poronieniem noc w noc aż do poronienia drapał w środku nocy w lustro w sypialni. Trochę mam schizy, bo jakby znowu zaczął to robić to być miała różne myśli 🧐
My jesteśmy przyjaciele, wiec głęboko wierze, ze on wie więcej ze swojego szóstego zmysłu ♥️

reklama
Oto dowód w sprawie 😻

Załączniki

• 76FA0A42-31F6-4110-AD64-951E7E431905.jpeg
    76FA0A42-31F6-4110-AD64-951E7E431905.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 59
Ja teeeeeż!!!!!
Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..

Człowiek na chwilę usiądzie przed serialem i tyle stron do nadrobienia🤣

Tymi lodami uswiadomilyscie mi, że miałam dziś kupić lody takie w wiaderku(pudełku? Jak to nazwać), ale zapomniałam. I teraz analizuję, czy bardziej chce mi się lody czy bardziej nie chce mi się jechać

Dodzwoniłam się w końcu do Compensy i dowiedziałam się, ze moja umowa z nimi skończyła się z dniem 31.12😱 i teraz nie wiem, czy dzwonić do pracy, czy na zwolnieniu normalnie przedłużą mi umowę z ubezpieczycielem🤔

reklama
Kobiety, ja właśnie napisałam przez Was do męża smsa :"kup olej" 🤣🤣🤣
a cały dzień leżę/śpię z mdłościami, praca w lesie.
Kurde, mam własną działalność, projekty leżą, na l4 nie mam po co iść 🤣a od 2 tygodni nic konkretnego nie zrobiłam zawodowo 😶
Mam już dość tego braku sił, kurcze nie spodziewałam się tego ..
A zaczęło się tak niewinnie o lodach z maczka... 😄 poszło jak zaraza!
Na pewno niedługo poczujesz się lepiej i nadrobisz 😊

Do góry