reklama
agutek_
Fanka BB :)
ja też bym zamówiła, ale te lody będą kurde szejkiem jak to do mnie dojedzieKurde. Odpalam apki dostawców. Wjedzie mak. Najwyżej mcflurry będę piła przez słomkę... ooo fryty, cheesburger, może jalapenio burger i makflar.
agutek_
pomelo propsujęKulinarnie Was nie zainspiruje. Jem grochówke i zamierzam zagryźć pomelo
Dziewczyny, tak w temacie braku sił, tez jesteście takie rozkojarzone? Ja to się powoli boję prowadzić auto Na moje nieszczęście poszły mi w samochodzie wszystkie czujniki parkowania (prawdopodobnie ktoś na parkingu mnie puknął i coś się zepsuło przez to) i muszę parkować na czuja i ostatnio przestawiłam latarnię pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło, wstyd było mi się przyznać przed mężem
JoannaLaura
Ja wcinam pomidorówkę. Ale już sobei na jutro fryty zaplanowałam (mogłabym zjeść tu i teraz ale to by była już przesada)Kulinarnie Was nie zainspiruje. Jem grochówke i zamierzam zagryźć pomelo
milobuzik
Dokładnie tak!! Nie tylko zmęczenie, ale widzę, że refleks mam zerowy, jak odpowiadam komuś na pytanie to sama słyszę, że to trwa zbyt długo No masakra, czuje się jakbym była niepelnosprytna.Dziewczyny, tak w temacie braku sił, tez jesteście takie rozkojarzone? Ja to się powoli boję prowadzić auto Na moje nieszczęście poszły mi w samochodzie wszystkie czujniki parkowania (prawdopodobnie ktoś na parkingu mnie puknął i coś się zepsuło przez to) i muszę parkować na czuja i ostatnio przestawiłam latarnię pierwszy raz w życiu mi się coś takiego zdarzyło, wstyd było mi się przyznać przed mężem
Każda prosta czynnosc domowa zajmuje mi aktualnie 5x więcej czasu. Podziwiam te chodzące do pracy
mylenne
Ja mam zupkę śmietniczek po której wczoraj była zgaga i trochę się lękam, a jestem przekonana, że frytki by mi tego nie zrobiły!!!Ja wcinam pomidorówkę. Ale już sobei na jutro fryty zaplanowałam (mogłabym zjeść tu i teraz ale to by była już przesada)
Malwina89
Jadłam dziś majonez dałaś mi do myśleniaTyle fanek majonezu, że zastanawiam się nad powiązaniem majonez-plamienia.
Pozdrawiam, team Winiary
reklama
Podziel się: