Ach te zachcianki ja to obawiam się, ze naprawdę dużo przytyje w ciąży, bo ciagle mam ochotę na fryty z patelni ze śmietana
Że co?! Z majonezem jadam, ale śmietana?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ach te zachcianki ja to obawiam się, ze naprawdę dużo przytyje w ciąży, bo ciagle mam ochotę na fryty z patelni ze śmietana
ja tym sosem zastąpiłam majonez , bo ten też ubóstwiamJa wykupiłam taki zapas sosu aioli z biedry jak tylko się pojawił... I jadłam przez ostatnie 2 tygodnie non stop, do wszystkiego, aktualnie mam pauzę, ale dzięki za przypomnienie
Oj widzę że nadajemy na tych samych falach...ja tym sosem zastałam majonez , bo ten też ubóstwiam
Nie rozumiem? Ja nie brałam żadnych leków. Gin kazał mi powtórzyć i wysłał do endo.
No i właśnie wiem,że jak powiedziałabym teściowej,to będzie wiedział każdy..jak powiem mamie będzie dzwonić milion razy dziennie..a ja marzę tylko o sw spokoju.. bardzo stresowała mnie ciąża z synem,ta mam wrażenie,że jeszcze bardziej..a jakby coś miało być nie tak,to telefonów i odwiedzin że współczuciem nie chceO właśnie. Ja też tak czuję, że nie chce o niej nikomu mówić. Nawet drażni mnie, jak w pracy ktoś o to pyta. Co kogo to ochodzi, jak sie czuję, kiedy rodzę, czy mam zachcianki, czy na pewno moge pić kawę. Chyba mam złe podejście do tematu... W ogóle moja szefowa od razu się wygadała i w robocie wiedzą wszyscy, część udaje, że nie. Prosiłam ją o dyskrecję. Niestety. To specyficzna osoba.
Od małego tak jem spróbujcie HahaŻe co?! Z majonezem jadam, ale śmietana?
Super! I gdzie w końcu się umówiłas? Oby to był konkret lekarz i wreszcie rozwieje wszelkie wątpliwości, a Ty odetchniesz...Jutro 16:40 mam wizyte
Oczywiście mówimy tu o frytkach z prawdziwych ziemniaków, nie mrożonychOd małego tak jem spróbujcie Haha
Mrożonych obierać nie trzebaOczywiście mówimy tu o frytkach z prawdziwych ziemniaków, nie mrożonych
Ramzi stwierdza po tym czy łożysko tworzy się po lewej czy po prawej stronie macicy, jakoś tak, i tu podobno juz mozna stwierdzic w 6tcPierwsze słyszę a właściwie, to czytam. Rozwiniesz proszę?