reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny bardzo proszę o interpretcję, lekarze dopiero w czwartek. Kurde tsh tak może skakać? Tydzień temu miałam ponad 5?
a mialas zwiększana dawkę tsh? Jeśli tak to za szybko zrobiłaś badania. Przynajmniej mnie tak mówił mój endo, żeby badać najwcześniej za 3 tyg
Nie rozumiem? Ja nie brałam żadnych leków. Gin kazał mi powtórzyć i wysłał do endo.

Ja jakoś tak,nie wiem..chce ta ciąże spędzić jakby sama ze sobą..serio nikt nie wie i chciałabym żeby tak było jak najdłużej,strasznie mi szaleją hormony,najchętniej powiedziałabym wszystkim po porodzie 😃

O właśnie. Ja też tak czuję, że nie chce o niej nikomu mówić. Nawet drażni mnie, jak w pracy ktoś o to pyta. Co kogo to ochodzi, jak sie czuję, kiedy rodzę, czy mam zachcianki, czy na pewno moge pić kawę. Chyba mam złe podejście do tematu... W ogóle moja szefowa od razu się wygadała i w robocie wiedzą wszyscy, część udaje, że nie. Prosiłam ją o dyskrecję. Niestety. To specyficzna osoba.

O właśnie. Ja też tak czuję, że nie chce o niej nikomu mówić. Nawet drażni mnie, jak w pracy ktoś o to pyta. Co kogo to ochodzi, jak sie czuję, kiedy rodzę, czy mam zachcianki, czy na pewno moge pić kawę. Chyba mam złe podejście do tematu... W ogóle moja szefowa od razu się wygadała i w robocie wiedzą wszyscy, część udaje, że nie. Prosiłam ją o dyskrecję. Niestety. To specyficzna osoba.
moja szefowa też się wysprzęgliła poprzednim razem jak jej dyskretnie o tym powiedziałam i gwarantowała, że nie powie, dopóki ja tego nie zrobię..ale to zrobiła 🙈

reklama
Do góry