Tak ale stosunek już w owu być nie musi by doszło do zapłodnienia.Do zapłodnienia może dojść tylko w owulacje.
reklama
Zazuu
Fanka BB :)
Pewnie skrót myślowy chodziło zapewne o czekające plemniki na jajo
Wolę rozwiać wątpliwości od razu niz później czytać, że kogoś zapłodnili tydzień po owulacji
Zazuu
Tak ale stosunek już w owu być nie musi by doszło do zapłodnienia.
Oczywiście
Ja wiem, że wieszOczywiście
asiasiasia
Moj niestety jutro musi isc do pracy a jest jedynym ktory ma prawojazdy. Nie chca mu dac wolnego. A lekarz nastepna wizyte wolna ma 9 stycznia.
żałuje, że nie zrobiłam screenów, ale wczoraj na jednej z grup ciążowych na fb laska się wykłócała, ze czuła ruchy w 4tcWolę rozwiać wątpliwości od razu niz później czytać, że kogoś zapłodnili tydzień po owulacji
Helilo
PKSem?Moj niestety jutro musi isc do pracy a jest jedynym ktory ma prawojazdy. Nie chca mu dac wolnego. A lekarz nastepna wizyte wolna ma 9 stycznia.
asiasiasia
Dzis tez jest w pracy. Porozumiewamy sie niestety od momentu skonczenia wizyty tylko przez whats app
A jakie macie plany na poznanie płci? Jak za starych dinozaurowych czasów na wizycie w gabinecie z ust doktorka, czy nowocześnie na gender reveal party przekłuwając balona? a może trzeci sposób w zaciszu domowym, czytając wynik NIPTY?
reklama
Zazuu
żałuje, że nie zrobiłam screenów, ale wczoraj na jednej z grup ciążowych na fb laska się wykłócała, ze czuła ruchy w 4tc
Ruchy kupy na trasie jelita dupa. Wszystko się zgadza
Podziel się: