asiasiasia
Fanka BB :)
Aaaaa i przyjmuje w Hipokratesie tak tym hipokratesie :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma.u nas pksu a pociagiem nie dojade na ta godzibePKSem?
To pierwsze jestem cholernie niecierpliwa i chciałabym wiedzieć od razu, co łaskaA jakie macie plany na poznanie płci? Jak za starych dinozaurowych czasów na wizycie w gabinecie z ust doktorka, czy nowocześnie na gender reveal party przekłuwając balona? a może trzeci sposób w zaciszu domowym, czytając wynik NIPTY?
Aaaaa i przyjmuje w Hipokratesie tak tym hipokratesie :/
Nie ma możliwości ktoś Ciebie może tam podrzucić?nie ma.u nas pksu a pociagiem nie dojade na ta godzibe
Nifty, mam nadzieję, że dowiem się również, że jest wszystko dobrze, a wtedy płeć serio nie będzie miała znaczenia.A jakie macie plany na poznanie płci? Jak za starych dinozaurowych czasów na wizycie w gabinecie z ust doktorka, czy nowocześnie na gender reveal party przekłuwając balona? a może trzeci sposób w zaciszu domowym, czytając wynik NIPTY?
Chyba jelit ja je czuję nawet bez ciąży,czesto nawet słyszężałuje, że nie zrobiłam screenów, ale wczoraj na jednej z grup ciążowych na fb laska się wykłócała, ze czuła ruchy w 4tc
sorki na staraczjach o tym pisalam. Tam nas strasznie potraktowali na badaniach nasienia. Pobranie bylo w Wc i czekalismy na nie 21 dni plus stwierdzili ze jest nieplodny.Ja nie wiem co to Hipokrates
niestety i nie chce do Hipokratesa.Nie ma możliwości ktoś Ciebie może tam podrzucić?
sorki na staraczjach o tym pisalam. Tam nas strasznie potraktowali na badaniach nasienia. Pobranie bylo w Wc i czekalismy na nie 21 dni plus stwierdzili ze jest nieplodny.