reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

od minimum 5 pokoleń (dalej po prostu nie wiem😜) od strony mamy nadajemy dzieciom imiona na M. Chyba bez większej przyczyny🙈 a ja na dodatek zawsze traciłam głowę dla chłopaków z imionami na M. Pamietam, jak zobaczyłam po raz pierwszy mojego męża, od razu coś poczułam, a że to był baaaaaardzo nieodpowiedni moment na miłość, to modliłam się, żeby nie miał na imię na M. No i nie wymodliłam, chwile później usłyszałam wrzaski mojego teścia „k**wa!!! Maciek!!!!”. To był moment, w którym już wiedziałam, że to będzie moj mąż😁
Ooo ja, ale ciekawa „tradycja” podoba mi się 😁

Ja myślałam już od dawno dla dziewczynki o imieniu Rozalia. Moja prababcia tak miała i kilka dalszy prapra babć ☺️

reklama
nie mam pojecis juz sama nic nie wiem :(

Gość ma terminy nawet na jutro.
Co prawda nie robi prenatalnych ale specjalizuje się w usg 3d/4d i pisze obszernie o jakości sprzętu więc bym się skusiła

Załączniki

• e0021f6b-824b-427d-8974-ee3f60cbf83c.jpeg
    e0021f6b-824b-427d-8974-ee3f60cbf83c.jpeg
    61,2 KB · Wyświetleń: 62
Kurcze, no niby ładne te imiona, ale żadne mnie jeszcze nie zachwyciło i wywaliło z butów. Do niedawna myślałam nad Marią, ale zaczęło mi sie źle kojarzyć w 2022. Kiedyś myślałam nad Julią, ba! nawet byłam go pewna, a potem Julia stała się moją konkurentką w skomplikowane relacji z pewnym delikwentem. Chodziła mi po głowie jeszcze Liliana, ale ta z kolei jakoś ciężko mi się wymawia i mężowi średnio się podoba. Ostatnio zaczęłam myśleć nad Wandą, a potem mi od razu przychodzi do głowy, że nie chciała Niemca 😂 Zuzia mi się też kiedyś podobała, ale rozczarowała mnie i zraniła bliska osoba o tym imieniu.

Ja kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca 😁 zawsze mi się podobało Maciej, ale mojemu źle się kojarzy. Jeszcze trochę wchodzi w grę imię Florian, Florek po dziadku mojego narzeczonego

reklama
Do góry