reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

od minimum 5 pokoleń (dalej po prostu nie wiem😜) od strony mamy nadajemy dzieciom imiona na M. Chyba bez większej przyczyny🙈 a ja na dodatek zawsze traciłam głowę dla chłopaków z imionami na M. Pamietam, jak zobaczyłam po raz pierwszy mojego męża, od razu coś poczułam, a że to był baaaaaardzo nieodpowiedni moment na miłość, to modliłam się, żeby nie miał na imię na M. No i nie wymodliłam, chwile później usłyszałam wrzaski mojego teścia „k**wa!!! Maciek!!!!”. To był moment, w którym już wiedziałam, że to będzie moj mąż😁
Ooo ja, ale ciekawa „tradycja” podoba mi się 😁

Ja myślałam już od dawno dla dziewczynki o imieniu Rozalia. Moja prababcia tak miała i kilka dalszy prapra babć ☺️

reklama
nie mam pojecis juz sama nic nie wiem :(

Gość ma terminy nawet na jutro.
Co prawda nie robi prenatalnych ale specjalizuje się w usg 3d/4d i pisze obszernie o jakości sprzętu więc bym się skusiła

Załączniki

• e0021f6b-824b-427d-8974-ee3f60cbf83c.jpeg
    e0021f6b-824b-427d-8974-ee3f60cbf83c.jpeg
    61,2 KB · Wyświetleń: 59
Kurcze, no niby ładne te imiona, ale żadne mnie jeszcze nie zachwyciło i wywaliło z butów. Do niedawna myślałam nad Marią, ale zaczęło mi sie źle kojarzyć w 2022. Kiedyś myślałam nad Julią, ba! nawet byłam go pewna, a potem Julia stała się moją konkurentką w skomplikowane relacji z pewnym delikwentem. Chodziła mi po głowie jeszcze Liliana, ale ta z kolei jakoś ciężko mi się wymawia i mężowi średnio się podoba. Ostatnio zaczęłam myśleć nad Wandą, a potem mi od razu przychodzi do głowy, że nie chciała Niemca 😂 Zuzia mi się też kiedyś podobała, ale rozczarowała mnie i zraniła bliska osoba o tym imieniu.

Ja kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca 😁 zawsze mi się podobało Maciej, ale mojemu źle się kojarzy. Jeszcze trochę wchodzi w grę imię Florian, Florek po dziadku mojego narzeczonego

reklama
Do góry