reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
To dobra wiadomość :) Masz 3x2? Już u kolejnej osoby to widzę. Mój lekarz nie wiedzieć czemu nie chciał mi zwiększać, więc do dupka 3x1 dostałam w końcu jeszcxe luteinę 2x1. Po niej u mnie na razie ustąpiły.

Ja to tak trochę przymykam oko na tego proga bo nie sądzę by on był u mnie problemem, a na tym etapie i tak nic ciąży na siłę nie uratuje. No ale każe brać to biorę. Ufam mojej ginekolog więc wierzę, że ten dupe ma jakiś ukryty sens o którym nie wiem😂

tak ten sam lekarz. Dzis nie ma szans. Jutro zadzwonie do lekarza na Nfz watpie zeby udalo sie umowic na cito.
Kochana, jeśli mogę Ci coś zasugerować to idź do jakiegoś dobrego prywatnego lekarza, nie wiem skąd jesteś i jak w Twojej okolicy z dostępnością lekarzy ale na znanylekarz na pewno znajdzie się ktoś sensowny z krótkim terminem, bo czekając się tylko zadręczysz

Załączniki

• IMG_1210.jpeg
    IMG_1210.jpeg
    72,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
niestety mieszkam w takiej pipidowie ze nie ma szans.

Podaj miejscowość coś poszukamy, zawsze można trochę podjechać.
A naprawdę w Twojej sytuacji wizyta na NFZ nie rozwieje wątpliwości. O ile nawet zrobią Ci usg w co wątpię na tym etapie to pamiętaj, że często w tych gabinetach stoją sprzęty sprzed 20 lat. Prawdopodobnie właśnie taki ma Twój ginekolog.
W takiej sytuacji idzie się do kogoś kto po pierwsze umie robić usg (wbrew pozorom nie każdy ginekolog nabył te umiejętność przypominam, że mi typiara pomyliła macicę z ciałkiem żółtym), a po drugie ma Ferrari wśród usg i sprawdzi wszystko tak jak należy, a nie będzie wróżył z rozmazanych plam

Do góry