Matko jak mi slabo i nie dobrze chyba z nerwow.
To w końcu to był ten sam lekarz? Skąd jesteś? Może uda się jeszcze dzisiaj albo jutro znaleźć jakiś termin do kogoś bardziej sensownego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobra wiadomość Masz 3x2? Już u kolejnej osoby to widzę. Mój lekarz nie wiedzieć czemu nie chciał mi zwiększać, więc do dupka 3x1 dostałam w końcu jeszcxe luteinę 2x1. Po niej u mnie na razie ustąpiły.
tak ten sam lekarz. Dzis nie ma szans. Jutro zadzwonie do lekarza na Nfz watpie zeby udalo sie umowic na cito.To w końcu to był ten sam lekarz? Skąd jesteś? Może uda się jeszcze dzisiaj albo jutro znaleźć jakiś termin do kogoś bardziej sensownego?
dawaj prywatnie, do kogoś z super sprzętem, najlepiej do kogoś kto robi tez prenatalne. Na nfz jeszcze zdążysztak ten sam lekarz. Dzis nie ma szans. Jutro zadzwonie do lekarza na Nfz watpie zeby udalo sie umowic na cito.
Kochana, jeśli mogę Ci coś zasugerować to idź do jakiegoś dobrego prywatnego lekarza, nie wiem skąd jesteś i jak w Twojej okolicy z dostępnością lekarzy ale na znanylekarz na pewno znajdzie się ktoś sensowny z krótkim terminem, bo czekając się tylko zadręczysztak ten sam lekarz. Dzis nie ma szans. Jutro zadzwonie do lekarza na Nfz watpie zeby udalo sie umowic na cito.
niestety mieszkam w takiej pipidowie ze nie ma szans.dawaj prywatnie, do kogoś z super sprzętem, najlepiej do kogoś kto robi tez prenatalne. Na nfz jeszcze zdążysz
kochana, to jest moja droga do ginekologa, jak trzeba to trzeba się kopsnąć kawałek dalejniestety mieszkam w takiej pipidowie ze nie ma szans.
niestety mieszkam w takiej pipidowie ze nie ma szans.