reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Póki co plamienie się uspokoiło, ale oczywiście histerycznie sprawdzam co 4 sekundy 😂
Lekarka zwiększyła mi dupka z 2 do 6 tabletek. Wizyta zostaje 9.01 tak jak była
Powiem Ci to,co mi mówi podczas plamien mój mąż.."przestań tam kopac paluchem grzebaluchem 😉" zgadzam się z @RoseGold im bardziej gmyram tym mam wrażenie,że bardziej leci..

reklama
ja mam tak samo, że jak plamię, to później co 5 minut latam do wc sprawdzić czy już koniec. Skutkuje to tym, ze plamie bardziej (serio mam wrażenie, ze im więcej sprawdzam tym dłużej trwa to plamienie) i tym że rodzina zastanawia się, kto wp****ala tyle papieru toaletowego

Mi Stary przyniósł papier razem ze śniadaniem do łóżka żeby mi przypadkiem nie zabraklo😂

Póki co plamienie się uspokoiło, ale oczywiście histerycznie sprawdzam co 4 sekundy 😂
Lekarka zwiększyła mi dupka z 2 do 6 tabletek. Wizyta zostaje 9.01 tak jak była

To dobra wiadomość :) Masz 3x2? Już u kolejnej osoby to widzę. Mój lekarz nie wiedzieć czemu nie chciał mi zwiększać, więc do dupka 3x1 dostałam w końcu jeszcxe luteinę 2x1. Po niej u mnie na razie ustąpiły.

reklama
Do góry