reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Po prawie dwóch tygodniach przerwy znów zaczęłam plamić🙄 do tego boli mnie brzuch i krzyż, bardziej jakbym się przedźwigała czy coś, a nie okresowo, ale nospa nie pomaga. Niby lepiej skończyć tak rok niż rozpocząć, ale stresuje mnie to😐 a muszę jechać zaraz z córką na dyżur stomatologiczny, bo dziąsło ją boli😕

U mnie TSH 2.3 i już mi podwyższyła dawkę letoroxu, mówi że ma być max 1.8
Ja mam 3,7 i mam euthyrox, nigdy problemów z tarczycą nie miałam, ale ze poronienie w wywiadzie to dał mi. I teraz po jakim czasie od brania leku zbadać tsh?
Po prawie dwóch tygodniach przerwy znów zaczęłam plamić🙄 do tego boli mnie brzuch i krzyż, bardziej jakbym się przedźwigała czy coś, a nie okresowo, ale nospa nie pomaga. Niby lepiej skończyć tak rok niż rozpocząć, ale stresuje mnie to😐 a muszę jechać zaraz z córką na dyżur stomatologiczny, bo dziąsło ją boli😕
Współczuję, a może przedzwigałas się, albo dużo chodziłaś?

U mnie panel taeczycowy raczej okey. Przynajmniej Pani Koktor odpisała: I super

Załączniki

• Screenshot_20221229-211934_OneDrive.jpg
    Screenshot_20221229-211934_OneDrive.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 49
U mnie TSH 2.3 i już mi podwyższyła dawkę letoroxu, mówi że ma być max 1.8
Ja tuż przed ciaza miałam piękne tsh 1,1, a po kilku tygodniach mi podskoczyło do 2,7 i mój endokrynolog był przerażony, bo to za duży wynik w ciąży i powiększył mi z euthyrox 50 na 75 i mam znowu badać w okolicach 12 tyg

Ja tuż przed ciaza miałam piękne tsh 1,1, a po kilku tygodniach mi podskoczyło do 2,7 i mój endokrynolog był przerażony, bo to za duży wynik w ciąży i powiększył mi z euthyrox 50 na 75 i mam znowu badać w okolicach 12 tyg
A jak zaczynaliśmy się starać to miałam tsh okolo 8 i musiałam z około 2/3 miesiące czekać, aż wynik mi spadnie

reklama
Ja mam 3,7 i mam euthyrox, nigdy problemów z tarczycą nie miałam, ale ze poronienie w wywiadzie to dał mi. I teraz po jakim czasie od brania leku zbadać tsh?

Współczuję, a może przedzwigałas się, albo dużo chodziłaś?
wczoraj trochę sprzątałam przed przyjazdem męża i chyba właśnie bokiem mi to wychodzi. Koniec ze sprzątaniem😅🤣

Do góry