reklama
Po prawie dwóch tygodniach przerwy znów zaczęłam plamić do tego boli mnie brzuch i krzyż, bardziej jakbym się przedźwigała czy coś, a nie okresowo, ale nospa nie pomaga. Niby lepiej skończyć tak rok niż rozpocząć, ale stresuje mnie to a muszę jechać zaraz z córką na dyżur stomatologiczny, bo dziąsło ją boli
Ja mam 3,7 i mam euthyrox, nigdy problemów z tarczycą nie miałam, ale ze poronienie w wywiadzie to dał mi. I teraz po jakim czasie od brania leku zbadać tsh?U mnie TSH 2.3 i już mi podwyższyła dawkę letoroxu, mówi że ma być max 1.8
Współczuję, a może przedzwigałas się, albo dużo chodziłaś?Po prawie dwóch tygodniach przerwy znów zaczęłam plamić do tego boli mnie brzuch i krzyż, bardziej jakbym się przedźwigała czy coś, a nie okresowo, ale nospa nie pomaga. Niby lepiej skończyć tak rok niż rozpocząć, ale stresuje mnie to a muszę jechać zaraz z córką na dyżur stomatologiczny, bo dziąsło ją boli
JoannaLaura
Fanka BB :)
Ja tuż przed ciaza miałam piękne tsh 1,1, a po kilku tygodniach mi podskoczyło do 2,7 i mój endokrynolog był przerażony, bo to za duży wynik w ciąży i powiększył mi z euthyrox 50 na 75 i mam znowu badać w okolicach 12 tygU mnie TSH 2.3 i już mi podwyższyła dawkę letoroxu, mówi że ma być max 1.8
JoannaLaura
A jak zaczynaliśmy się starać to miałam tsh okolo 8 i musiałam z około 2/3 miesiące czekać, aż wynik mi spadnieJa tuż przed ciaza miałam piękne tsh 1,1, a po kilku tygodniach mi podskoczyło do 2,7 i mój endokrynolog był przerażony, bo to za duży wynik w ciąży i powiększył mi z euthyrox 50 na 75 i mam znowu badać w okolicach 12 tyg
Jess30
Ja mam zbadać znowu za ok 4 tygodnieJa mam 3,7 i mam euthyrox, nigdy problemów z tarczycą nie miałam, ale ze poronienie w wywiadzie to dał mi. I teraz po jakim czasie od brania leku zbadać tsh?
Współczuję, a może przedzwigałas się, albo dużo chodziłaś?
Tylko ciut starszaTo ja to jestem najstarsze próchno na tym forum
reklama
wczoraj trochę sprzątałam przed przyjazdem męża i chyba właśnie bokiem mi to wychodzi. Koniec ze sprzątaniemJa mam 3,7 i mam euthyrox, nigdy problemów z tarczycą nie miałam, ale ze poronienie w wywiadzie to dał mi. I teraz po jakim czasie od brania leku zbadać tsh?
Współczuję, a może przedzwigałas się, albo dużo chodziłaś?
Podziel się: