Helilo
Fanka BB :)
15.20.trzymam kciuki za wizytę! Na którą godzinę masz?
potwierdzam, mogą się pojawiać
ciekawe czy mogę prosić o sprawdzenie czy żyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
15.20.trzymam kciuki za wizytę! Na którą godzinę masz?
potwierdzam, mogą się pojawiać
w sensie kto żyje? Ty, lekarz, czy młodzież u Ciebie w brzuchu?15.20.
ciekawe czy mogę prosić o sprawdzenie czy żyje
Hej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze
Młodzież, bo idę na konsultację za 200, a z usg to już 350w sensie kto żyje? Ty, lekarz, czy młodzież u Ciebie w brzuchu?
Widzę, ze masz podobne rozkminy jak jaHej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze
ło Kurcze, rozumiem. Może jakimś detektorem może sprawdzić? Nie pamietam jak to było u mnie w poprzednich ciążach, a teraz mam zawsze usg, ale pewnie są jakieś inne sposoby sprawdzeniaMłodzież, bo idę na konsultację za 200, a z usg to już 350
Młodzież, bo idę na konsultację za 200, a z usg to już 350
U mnie 150 trzaśnięcie drzwiami,USG 200..więc wizyta 350..w ciąży z synem co 2-3tyg..ale wtedy płaciłam za wizytę 100 i za USG 150..Znając lekarzy, jak tylko dotknie sondy od usg przy Tobie, to od razu doliczy usg do wizyty. Niestety. Chyba, że masz jakiegoś fajnego i normalnego