reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia😱 nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze😥

Hej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia😱 nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze😥

Wypisze wypisze :)

Widzę, ze masz podobne rozkminy jak ja :D

reklama
Ja pierwszy raz byłam w ramach Medicover bo mam w pakiecie , wcześniej chodziłam prywatnie do kliniki , ale po wizycie zatęskniłam za moją doktor , mimo że za wizytę z usg trzeba dać ok 250 , chyba jednak się do niej zapisze na jedną wizytę może coś więcej zobaczy 😂 bo dzisiaj młody lekarz , i takie podejście jak cos z tego będzie to bedzie proszę się nie stresować i o 😂

Do góry