reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Hej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia😱 nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze😥

Hej, doszło do mnie, że nie poruszyliśmy wczoraj z lekarzem na wizycie kwestii mojego zwolnienia z pracy i od dziś nie mam zwolnienia😱 nie rozmawialiśmy również o tym, że mam wrócić do pracy, więc zakładam, że po prostu elegancko o temacie zapomnieliśmy. Zadzwoniłam do kliniki i pani w rejestracji powiedziała mi, ze wpisze mnie do pana doktora na czwartek (ja nie muszę przyjeżdżać) i pan doktor wypisze mi to zwolnienie wsteczne. Ale normalnie mi głupio (bo co jeśli jednak pan doktor celowo nie wypisał mi zwolnienia?) i zastanawiam się, co będzie jak pan doktor jednak mi go nie wypisze😥

Wypisze wypisze :)

Widzę, ze masz podobne rozkminy jak ja :D

reklama
Ja pierwszy raz byłam w ramach Medicover bo mam w pakiecie , wcześniej chodziłam prywatnie do kliniki , ale po wizycie zatęskniłam za moją doktor , mimo że za wizytę z usg trzeba dać ok 250 , chyba jednak się do niej zapisze na jedną wizytę może coś więcej zobaczy 😂 bo dzisiaj młody lekarz , i takie podejście jak cos z tego będzie to bedzie proszę się nie stresować i o 😂

Do góry