Dzień dobry, siedzę w robo i mnie muli. Zjadłam nawet jedną kanapkę, ale chętnie bym się jej pozbyła żołądka. Dziś mam wizytę, zobaczymy co dalej z moją tarczycą. Ktoś dziś wizytuje?
Ja tylko pobranie krwi. Właśnie czekam pod gabinetem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry, siedzę w robo i mnie muli. Zjadłam nawet jedną kanapkę, ale chętnie bym się jej pozbyła żołądka. Dziś mam wizytę, zobaczymy co dalej z moją tarczycą. Ktoś dziś wizytuje?
Zestaw ciążowy?Ja tylko pobranie krwi. Właśnie czekam pod gabinetem.
Zestaw ciążowy?
Ja właśnie wychodzę na wizytę , mam stresa
Trzymam kciuki!Ja właśnie wychodzę na wizytę , mam stresa
Właśnie w wywiadzie mnie pytał ile ostatnia beta i powiedziałam, że robiłam tylko na początku i zatrzmałam się na 281, a on że mało mało i trzeba zobaczyć To nic, że dodałam, że jestem już po usg i ciąża potwierdzona ale betę trzeba zrobić i już!Super! Dał Ci wszystkie zalecane w ciąży do 10 tygodnia! Jutro je robię. Ale z tą betą to już ewidentnie zaszalał
I jak tam?Ja właśnie wychodzę na wizytę , mam stresa
trzymam kciuki za wizytę! Na którą godzinę masz?Dzień dobry, siedzę w robo i mnie muli. Zjadłam nawet jedną kanapkę, ale chętnie bym się jej pozbyła żołądka. Dziś mam wizytę, zobaczymy co dalej z moją tarczycą. Ktoś dziś wizytuje?
potwierdzam, mogą się pojawiaćWg OM powinien być 6+0 , a dopiero widać pęcherzyk , i powrót za kilka tyg zalecił i serie badań już , a plamienia nie wiadomo skąd , mówi że mogą się pojawiać