reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
ja nie ide boje się. Do środy wytrzymam ;p.
Ja ostatecznie poszłam na bete przed usg po to, żeby się nastawić czy będzie serduszko czy jeszcze nie, bo podobno od ok.10 tys. powinno być.
Bardzo się bałam, choć moja siostra która ma 2 zdrowych dzieciaczków zawsze miała bete poniżej tych norm aż do 8 czy 9 tygodnia..Więc też trzeba wierzyć, że nawet jeśli coś byłoby troszkę poniżej oczekiwań to każde dziecko rozwija się w innym tempie.
Powodzenia na usg ❤

No dobra to może ja też się powstrzymam ale znając mnie do środy jeszcze sto razy będę świrować 😄
A mama jeszcze pyta ciągle jak się czuje i czy już był poranny bełt 😅 Jakby to miał być wyznacznik ciąży...
Wiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokująca 😄 (moja mama jest lekarzem ale teżmi ten argument przytoczyła, że tak ich uczli xD)
..ale dziś wiemy, że to nie do końca prawda 😅

Wiesz bo ginekolodzy starszej daty zawsze pisali w książkach, że ciąża z objawami to ciąża lepiej rokująca 😄 (moja mama jest lekarzem ale teżmi ten argument przytoczyła, że tak ich uczli xD)
..ale dziś wiemy, że to nie do końca prawda 😅
Ale podobnie jest później z brzuchem! Jak kobieta ma niewielki to pytają czy aby na pewno jest w tej ciąży 😅 Nie dogodzisz!

reklama
Do góry