reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Przepraszam, chciałam zapytać, w jaki sposób tworzycie tego typu emotikony? Jaki jest do nich skrót z klawiatury? Z góry serdecznie dziękuję
ale chodzi o emotikony, które dodajemy jako reakcje, czy takie które dodajemy do treści posta?
Jeśli chodzi o te drugie, to ja w iPhone mam tu

Załączniki

• IMG_0925.jpeg
    IMG_0925.jpeg
    86,1 KB · Wyświetleń: 45
Dzień dobry.
Moja starsza córka w nocy 🤮 więc ja już jestem przerażona, że zaraz się zarażę😐 a jadę za dwie godziny po męża, a później mamy odwieźć jego kolegę jakieś 200km w jedną stronę. Dobrze, że ewentualne postoje na każdej stacji, żeby 🤮 będę mogła zwalić na ciążę🙈
A do męża generalnie się nie odzywam, bo stwierdził wczoraj, że ciąża to nie choroba, a ja przesadzam🤷‍♀️

Dzień dobry.
Moja starsza córka w nocy 🤮 więc ja już jestem przerażona, że zaraz się zarażę😐 a jadę za dwie godziny po męża, a później mamy odwieźć jego kolegę jakieś 200km w jedną stronę. Dobrze, że ewentualne postoje na każdej stacji, żeby 🤮 będę mogła zwalić na ciążę🙈
A do męża generalnie się nie odzywam, bo stwierdził wczoraj, że ciąża to nie choroba, a ja przesadzam🤷‍♀️
Moj na szczescie pozwala mi na wszytskie himery ;p jego pierwsze dziecko. Syn jest moj z pierwszego malzenstwa.

Moj na szczescie pozwala mi na wszytskie himery ;p jego pierwsze dziecko. Syn jest moj z pierwszego malzenstwa.
mój mąż w 80% jest poza domem, więc jedyne osoby, które odczuwają moje obijanie się to moi rodzice i dzieci. To nasze 3 dziecko, więc rozumiem, że powinnam się do ciąży przyzwyczaić, ale No jednak nie można tej mojej obecnej ciąży porównywać do poprzednich. W tamtych faktycznie to nie była choroba. W drugiej pracowałam jeszcze tydzień czy dwa przed porodem

mój mąż w 80% jest poza domem, więc jedyne osoby, które odczuwają moje obijanie się to moi rodzice i dzieci. To nasze 3 dziecko, więc rozumiem, że powinnam się do ciąży przyzwyczaić, ale No jednak nie można tej mojej obecnej ciąży porównywać do poprzednich. W tamtych faktycznie to nie była choroba. W drugiej pracowałam jeszcze tydzień czy dwa przed porodem
kazda ciaza jest inna. W tej nawet nie chcr myslec o powrocie do pracy.

reklama
Dzień doberek. U mnie jest stan, że o 17 wyłączam się zupełnie. Nie mam sił psychicznych i fizycznych. Idę spać potem wstaję, snuję się bez sensu że 2 godz. I znów idę spać. Także jak coś to że mną trzeba rano 😃
Męża obudziłam o 7 na tiruriru, bo dawno nie było😍

Do góry