@asiasiasiu jest na samym początku i musi być cierpliwa.Hej, tak beta z dziś 32 tys (bo może w mylący sposób napisalam?)
Dziś wg moich obliczeń mam 5+6 ( a w piątek idę na usg, kiedy będzie już 7 tydzień).
Niestety nie umiem znaleźć postu z Twoja beta żeby się odnieść
reklama
asiasiasia
Fanka BB :)
Poprostu sie stresuje strasznie
milobuzik
Oj a ja jestem sierotka, bo faktycznie w poście napisałam 32 tys - 6+5.@asiasiasiu jest na samym początku i musi być cierpliwa.
PROSTUJĘ:
Mam bete 32 tys ale przy 5+6 (koniec 6 tyg.)
(Chyba emocje)
milobuzik
A ja Cie rozumiem, bo az do dziś nie miałam odwagi żeby ją zrobić, bo się bałam.Poprostu sie stresuje strasznie
Bałam się, że wyjdzie nisko i sobie wkręcę zły scenariusz, stres i to jeszcze pogorszy.
Poczekaj ❤
Wiem. Wszystkie lub większość tak mamy. Ja też jestem w gorącej wodzie kompana i też przebieram nóżkami w oczekiwaniu na pierwszą wizytęPoprostu sie stresuje strasznie
Przypomnij będziesz robiła jeszcze betę czy czekasz na wizytę?Poprostu sie stresuje strasznie
asiasiasia
poczekam juz chyba do wizyty.Przypomnij będziesz robiła jeszcze betę czy czekasz na wizytę?
asiasiasia
w srode.To trzymam kciuki. Zrób tak żebyś jak najmniej się stresowała. Jak będziesz potrzebowała zrobić betę dla spokoju to zrób, jak się tym stresujesz to poczekaj do wizyty. Kiedy masz?
reklama
To super.w srode.
Podziel się: