reklama
Dzień dobry, ja wczoraj miałam zjazd i fizyczny i psychiczny. Czułam się jakby mi dwa ciężkie kloce do nóg przywiązali. W głowie też jakiś dramat. Dziś już lepiej. Siedzę w robo, piję kawę i melduje, że z objawów tylko cyce donice, a raczej doniczki, ale wcześniej były doniczeczkami
Ja też mam doniczeczki i są teraz pełniejsze, bardziej kształtne. Najładniej wyglądają, jak się pochylam tak sobie czasem na nie patrzę przer lustrem i podziwiam, bo niewiadomo jak długo ten widok będzie cieszył moje oczy. Mnie też czasem pobolewa brzuch trochę, jak na okres a trochę mnie ciągnie jakby mi się wszystko tam rozciągało. I znowu dzisiaj mi wrocil problem z połykaniem tabletki rano, prawie ją zwróciłam. Poza tym okej. Nawet w miarę szybko zasnęłam, bo jakoś tak do godziny wiercenia się.
olak96
Fanka BB :)
Chyba restauracja taka kijowaOjoj, to kto się tak nie popisał? Restauracja, czy kurier?
Emka24@
Dzień dobry w ten mroźny dzień. Ja mam dokładnie tak jak @olak96 boli mnie brzuch i jajniki jak mam zaparcia . Jak wasze samopoczucie? Ja mogłabym spać cały czas.Ja na szczęście nie mam problemu z zaśnięciem. Śpię w dzień, potem w nocy. Zauważyłam że brzuch i jajniki, bolą mnie bardziej przed wypróżnieniem. Chyba metabolizm jest spowolniony i jelitko mi czasem naciska na jajnik. I don t know
Dzej.zi
ja ostatnio się wzruszyłam na jakiejś reklamie, masakra to bylo jeszcze przed testem i dało mi do myślenia że coś nie halo bo ja to raczej z tych twardszychPowiem Wam, że właśnie sobie włączyłam The Crown, pierwszy odcinek i prawie na nim płaczę. Wzrusza mnie, bo oglądam ślub królowej. Ta muzyka donośna i cała otoczka i te moje hormony... jejku.
Malwina89
Pierwszy raz oglądasz? To jest piękny serial, zwłaszcza początkowe sezony.Powiem Wam, że właśnie sobie włączyłam The Crown, pierwszy odcinek i prawie na nim płaczę. Wzrusza mnie, bo oglądam ślub królowej. Ta muzyka donośna i cała otoczka i te moje hormony... jejku.
Jutro wieczorem mam wizytę i jestem tym tak bardzo zestresowana, że nie mogę się skupić za bardzo na niczym. Szkoda, że nie było terminów na poranną wizytę, szybciej by już wszystko było jasne.
@olak96 najbardziej smutno mi się zrobiło jak napisałaś, że frytek też się nie dało zjeść... Mam taką ochotę na frytki ostatnio
Dzej.zi
o której wizytujesz? Ja też jutro na 19:30.Pierwszy raz oglądasz? To jest piękny serial, zwłaszcza początkowe sezony.
Jutro wieczorem mam wizytę i jestem tym tak bardzo zestresowana, że nie mogę się skupić za bardzo na niczym. Szkoda, że nie było godzin na poranną wizytę, szybciej by już wszystko było jasne.
@olak96 najbardziej smutno mi się zrobiło jak napisałaś, że frytek też się nie dało zjeść... Mam taką ochotę na frytki ostatnio
reklama
Malwina89
O, ja o 19 to prawie synchroniczne wizyty Trzymam kciuki za naso której wizytujesz? Ja też jutro na 19:30.
Podziel się: