Powiedzcie mi a janiki mogą lekko promieniować do pleców? No takie rozpieranie, ciągnięcie? Bez plamień
Tutaj Ci napisałam co myślę o tym. Przyznam, że tam nie zauważyłam, że chodzi o lewy. Jak lewy to nie wyrostek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedzcie mi a janiki mogą lekko promieniować do pleców? No takie rozpieranie, ciągnięcie? Bez plamień
podobno resweratrol (w czerwonym winie) jest w ciąży niewskazany, ale czerwone wina 0% i tak są niezbyt smaczneDziewczyny, niedługo sylwester, więc rzucę temat alkoholu bezalkoholowego poza piwem, pilyście kiedyś jakieś inne trunki 0%? Dzisiaj znalazłam stronę, na której są whisky, giny, wódki itd z 0% alko. I nie wiem, czy warto coś takiego kupować i przede wszystkim czy nam wolno coś takiego (chociaż niby jak zero to zero)
ja 13:20, najgorzej tak w środku dnia, wolałbym albo rano albo wieczoremTak 10:30 a Ty?
Nie dziękuje
bez sensu jeszcze moim zdaniem, może poczekajmy aż będziemy miały wszystkie z usg określone? I tak pewnie się przeniesiemy na prywatne jak wszystkie dziewczyny do nas dotrą
o, dziękuje za info, będę w razie co patrzeć po składachpodobno resweratrol (w czerwonym winie) jest w ciąży niewskazany, ale czerwone wina 0% i tak są niezbyt smaczne
Mnie od samego początku boli właściwie tylko lewy jajnik. Nie wydaje mi się, żeby promieniował do kręgosłupa, ale sam ból jest ze mną jeszcze zanim zrobiłam test. Na początku bolał ciągle, teraz są chwile, że nie boli, ale i tak przez większość czasu mnie jednak boli. Szukałam wcześniej o tym info gdzieś w necie i znalazłam, że to nie jest nic niepokojącego i przestałam drążyć.Powiedzcie mi a janiki mogą lekko promieniować do pleców? No takie rozpieranie, ciągnięcie? Bez plamień
podobno resweratrol (w czerwonym winie) jest w ciąży niewskazany, ale czerwone wina 0% i tak są niezbyt smaczne
ja 13:20, najgorzej tak w środku dnia, wolałbym albo rano albo wieczorem
Co do wątku prywatnego to jak najbardziej jestem za, bo hmmm… mnie osobiście trochę irytuje jak ktoś z zewnątrz wskakuje na chwilę tylko po to, żeby coś z doopy skomentować często jeszcze złośliwie. Ale tak jak dziewczyny piszą, wstrzymałabym się jeszcze chwilkę
Też mnie to irytujeja 13:20, najgorzej tak w środku dnia, wolałbym albo rano albo wieczorem
Co do wątku prywatnego to jak najbardziej jestem za, bo hmmm… mnie osobiście trochę irytuje jak ktoś z zewnątrz wskakuje na chwilę tylko po to, żeby coś z doopy skomentować często jeszcze złośliwie. Ale tak jak dziewczyny piszą, wstrzymałabym się jeszcze chwilkę
Mnie od samego początku boli właściwie tylko lewy jajnik. Nie wydaje mi się, żeby promieniował do kręgosłupa, ale sam ból jest ze mną jeszcze zanim zrobiłam test. Na początku bolał ciągle, teraz są chwile, że nie boli, ale i tak przez większość czasu mnie jednak boli. Szukałam wcześniej o tym info gdzieś w necie i znalazłam, że to nie jest nic niepokojącego i przestałam drążyć.