reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

ooo tez jutro wizytujesz? Za 12,5h czyli o 10:30? Nie wiem, czy moje IQ dzielone na pół umie dobrze to wyliczyć🤣
Tak 10:30 a Ty? 💕
Trzymam kciuki! Daj od razu znać.
Nie dziękuje 🥺💕💕
Zastanawiam się, czy w opisie wątku robić zestawienia. Rozmawiałyśmy o zestawieniach terminów porodów, ale jeszcze mało kto ma z USG, bo robić listę kto ma kiedy USG to chyba bezz sensu? Podpowiedzcie mi :)
bez sensu jeszcze moim zdaniem, może poczekajmy aż będziemy miały wszystkie z usg określone? I tak pewnie się przeniesiemy na prywatne jak wszystkie dziewczyny do nas dotrą 💕

reklama
Ale to się ustawia wtedy ten wątek jako prywatny, czy nowy zakłada?
Wiesz co jest taki wątek zbiorczy tu na publicznym osoby do prywatnego czy fos takiego. I pisze się wtedy post i aniaslu 🫣tworzy taka prywatna grupę z listy osób, które zbierzemy. Wtedy mamy dostęp tam tylko my. Łaski z lipcowego już robią chyba i dodają właśnie osoby, które się udzielają na forum.

Ale to się ustawia wtedy ten wątek jako prywatny, czy nowy zakłada?
Nie mam bladego pojęcia,musiałabym podpytać swoje dziewczyny ,bo z poprzedniej ciąży miałyśmy wątek zamknięty i jest po dziś dzień.Zostala nas garstka,ale Dziewczyny są wspierające,chętnie dzielą się doświadczeniami, nie atakują nikogo bo taki mają kaprys..a w naszym "stanie"to dużo znaczy 😉

Wiesz co jest taki wątek zbiorczy tu na publicznym osoby do prywatnego czy fos takiego. I pisze się wtedy post i aniaslu 🫣tworzy taka prywatna grupę z listy osób, które zbierzemy. Wtedy mamy dostęp tam tylko my. Łaski z lipcowego już robią chyba i dodają właśnie osoby, które się udzielają na forum.
Nowy prywatny, piszę się do aniaslu, ale jeszcze chwila tak myślę...

Nie wiedziałam, że to aż tak :D myślałam, że ten się edytuje. Fajnie, za jakiś czas możemy się przenieść :)
Nie mam bladego pojęcia,musiałabym podpytać swoje dziewczyny ,bo z poprzedniej ciąży miałyśmy wątek zamknięty i jest po dziś dzień.Zostala nas garstka,ale Dziewczyny są wspierające,chętnie dzielą się doświadczeniami, nie atakują nikogo bo taki mają kaprys..a w naszym "stanie"to dużo znaczy 😉

Uniknięcie niepotrzebnych komentarzy dla mnie zawsze mile widziane 😀

reklama
Do góry