reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Ja nie ma wzdętego ale wyczuwam już w dole brzucha bardzo delikatnie uwypukloną macicę, trochę mi się wydaje to dziwne na tak wczesnym etapie ale jestem bardzo szczupła i to chyba dlatego, poza tym też zaczęłam mieć lekkie bóle to w okolicy jajników to po środku.

Ja wczoraj się delikatnie macałam po brzuszku. Jakoś mam stracha mocniej nacisnąć i był no taki inny ten brzuch, niby normalny, ale taki inaczej wypełniony. Bardziej czułam jakbym dotykała balonik niż skórę i tłuszczyk.

reklama
ja właśnie szukałam prosecco (chociaż z procentami to praktycznie prosecco nie piję) i trafiłam na te różne trunki 0%, ale na prosecco nie🤣 możesz polecić jakieś konkretne?
w biedrze, w dealzie jak masz gdzieś w pobliżu to też jest dużo zerówek.

Załączniki

• 190a129d-1981-4921-8bf1-10ab9ae285b3.jpeg
    190a129d-1981-4921-8bf1-10ab9ae285b3.jpeg
    15,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry