reklama
Ja byłam 5+2 też mowila że wstrzymamy się z założeniem karty ciąży, ale fakt jest taki że nie było jeszcze serduszka. Choć wcześniej zakładali mi od razu , to co niestety poroniłam. Może faktycznie chodzi o rejestr ciąż.Dokładnie ja tak samo i widoczny brzuszek
Kreatywnynick
Fanka BB :)
Ja również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/
Kasia930
Zaciekawiona BB
Hej! U mnie 0 apetytu, małe mdlosci. Czekam na pierwszą wizytę która mam w pt (będzie wtedy 7t+0). Też miałam koszmary dzisiaj w nocy że dostałam okres i nie wiedziałam co robić skoro moja ciąża nawet nie jest potwierdzona Tak poza tym to pochorowało mi się dziecko, jutro uderzamy do lekarza. Myślę że czas szybko zleci do PtDzień dobry w niedzielę. Jak się czujecie moje drogie? Ja bez zmian czyli dobrze. W czwartek będę miała 5+3, ciekawe czy coś będzie już widać?
chętnie tez się dowiem, bo w 2012 roku nie dawali mi żadnego zastrzyku, ale to się chyba zmieniło terazJa również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/
na pewno będzie wszystko Ok, ale mimo wszystko taki brak empatii w ciąży nie jest wskazanyUSG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
Kreatywnynick
A tez mieliście konflikt? Mama mi mówiła, ze jak ona była w ciąży 25 lat temu to tez dawali zastrzyk tylkochętnie tez się dowiem, bo w 2012 roku nie dawali mi żadnego zastrzyku, ale to się chyba zmieniło teraz
Kasia930
Zaciekawiona BB
Z tego co wiem to zastrzyk. Po pierwszym porodzie leżałam na sali z Panią której jakiś wiekowy lekarz odradzał branie zastrzyków, gdy w szpitalu się o tym dowiedzieli to powiedzieli tylko tej dziewczynie ze ma ogromne szczęście że nic się z dzieckiem nie stałoJa również dzisiaj brak apetytu ale moje posiłki w ostatnim tygodniu były tak marne ze dzisiaj musiałam porządnie zjeść, ale gdyby nie była w ciąży to nie jadłabym prawie wcale totalny brak radości z jedzenia gotowania, jutro lecę na badania i mam nadzieje ze we wtorek już serduszko usłyszę mam pytanko, jak jest konflikt serologiczny to podaje się zastrzyk w 28 tc i tyle? Mąż ma + a ja - :/
Malwina89
To może się uda jeszcze do kogoś sensowniejszego przepisać do jutra. Trzymam kciuki, żeby wiadomości były dobre.USG na 13:40 ale poluję na wolny termin do jakiegoś innego lekarza na jutro. Jestem zapisana do lekarki, która ma beznadziejne opinie. Jeśli okaże się że nie jest u mnie dobrze i przekaże mi to ona ze swoją ubogą empatię, to nie wiem, jak to zniosę. Mąż nie może ze mną jechać i jakoś będę musiała temu sama sprostać.
reklama
mamy konflikt. W pierwszej ciąży nic mi nie dali, mówili, ze dopiero przy drugiej i faktycznie jeśli dobrze pamietam, to po drugim porodzie miałam zastrzykA tez mieliście konflikt? Mama mi mówiła, ze jak ona była w ciąży 25 lat temu to tez dawali zastrzyk tylko
Podziel się: