reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Czekam na betę robaczki. Wieczorem wyniki. Trzymajcie kciuki. Dziś jestem w domku i mogę odpocząć ☺️ jutro jedziemy na obiad do rodziców, jak tu się nie wygadać, będę trzymała język na kłódkę 🤭 zastanawiam się czy powiedzieć siostrze, w razie WU, wspierała by mnie. Co myślicie?
Czy zostawić ta wiadomość na wigilie, nawet dla siostry
I don t know 🌝

Ja się zastanawiam, czy jeśli do Wigilii będzie okej to w Wigilię powiedzieć czy czekać do końca 1 trymestru. Od lat mam według mnie świetny pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom i dziadkom. Chciałabym go wykorzystać, ale z drugiej strony, jak coś się jednak nie uda, to trzeba będzie wszystkich informować i wysłuchiwać pytań...

reklama
Ja się zastanawiam, czy jeśli do Wigilii będzie okej to w Wigilię powiedzieć czy czekać do końca 1 trymestru. Od lat mam według mnie świetny pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom i dziadkom. Chciałabym go wykorzystać, ale z drugiej strony, jak coś się jednak nie uda, to trzeba będzie wszystkich informować i wysłuchiwać pytań...
Ja już dłużej nie wytrzymam niż do wigilii. :) To będzie prawie 8 tydzień. Mamy super relacje i nic nie da się ukryć. U mnie na wigilii będą tylko rodzice i siostra, potem przyjedzie ciotka. A na druga wigilie zaproszone jest więcej osób. Co mnie martwi, ale wiem że nawet jak powiemy teściowej to ona zaraz powie swojej córce i siostrze i wszystkim.

Też mam właśnie super pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom :)

U mnie rodzice i siostra wiedza. Zastanawiam się tylko czy mówić właśnie takiej bliższej rodzinie na święta czy jeszcze czekać

Zdradzisz jaki? :)
Mamom chce dać jakiś przedmiot,np. łańcuszek czy cokolwiek z napisem: "Kocham Cię babciu"
Wtedy jak to przeczyta, szczególnie moja mama(bo ona jeszcze nie jest babcia) to myślę że będzie bardzo zaskoczona i się wzruszy. Bo czeka już na to 🥲
A tatom może brelok z napisem: "Kocham Cie dziadku" :)
Wiem że to kontrowersyjne, bo jeszcze nie są dziadkami, ale wiem że będzie im miło już wczuwać się w ta rolę. :)

Jesuuuuu, ufff. Nie robię już żadnych badań do wizyty.

Załączniki

• 70626c33-fc55-461f-9824-9837f2a724dc.jpeg
    70626c33-fc55-461f-9824-9837f2a724dc.jpeg
    126,8 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Do góry