reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

Czekam na betę robaczki. Wieczorem wyniki. Trzymajcie kciuki. Dziś jestem w domku i mogę odpocząć ☺️ jutro jedziemy na obiad do rodziców, jak tu się nie wygadać, będę trzymała język na kłódkę 🤭 zastanawiam się czy powiedzieć siostrze, w razie WU, wspierała by mnie. Co myślicie?
Czy zostawić ta wiadomość na wigilie, nawet dla siostry
I don t know 🌝

Ja się zastanawiam, czy jeśli do Wigilii będzie okej to w Wigilię powiedzieć czy czekać do końca 1 trymestru. Od lat mam według mnie świetny pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom i dziadkom. Chciałabym go wykorzystać, ale z drugiej strony, jak coś się jednak nie uda, to trzeba będzie wszystkich informować i wysłuchiwać pytań...

reklama
Ja się zastanawiam, czy jeśli do Wigilii będzie okej to w Wigilię powiedzieć czy czekać do końca 1 trymestru. Od lat mam według mnie świetny pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom i dziadkom. Chciałabym go wykorzystać, ale z drugiej strony, jak coś się jednak nie uda, to trzeba będzie wszystkich informować i wysłuchiwać pytań...
Ja już dłużej nie wytrzymam niż do wigilii. :) To będzie prawie 8 tydzień. Mamy super relacje i nic nie da się ukryć. U mnie na wigilii będą tylko rodzice i siostra, potem przyjedzie ciotka. A na druga wigilie zaproszone jest więcej osób. Co mnie martwi, ale wiem że nawet jak powiemy teściowej to ona zaraz powie swojej córce i siostrze i wszystkim.

Też mam właśnie super pomysł na przekazanie wiadomości rodzicom :)

U mnie rodzice i siostra wiedza. Zastanawiam się tylko czy mówić właśnie takiej bliższej rodzinie na święta czy jeszcze czekać

Zdradzisz jaki? :)
Mamom chce dać jakiś przedmiot,np. łańcuszek czy cokolwiek z napisem: "Kocham Cię babciu"
Wtedy jak to przeczyta, szczególnie moja mama(bo ona jeszcze nie jest babcia) to myślę że będzie bardzo zaskoczona i się wzruszy. Bo czeka już na to 🥲
A tatom może brelok z napisem: "Kocham Cie dziadku" :)
Wiem że to kontrowersyjne, bo jeszcze nie są dziadkami, ale wiem że będzie im miło już wczuwać się w ta rolę. :)

Jesuuuuu, ufff. Nie robię już żadnych badań do wizyty.

Załączniki

• 70626c33-fc55-461f-9824-9837f2a724dc.jpeg
    70626c33-fc55-461f-9824-9837f2a724dc.jpeg
    126,8 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Do góry